регистрация вход

Wine Enthusiast обяви победителите в Wine Star Awards 2011! Vina San Pedro е Винарна Нов Свят за 2011 !

09 Ноември 2011 г.
Скъпи колеги, клиенти, вино-любители и приятели,


Екипът на Меик 98 ЕООД е горд да сподели с вас кратко комюнике, получено от Чили.


„Изключително щастливи сме да споделим, че Vina San Pedro е избрана за Винарна на Нов Свят за 2011 г. от едно от най-важните специализирани списания в света - Wine Enthusiast Magazine, в 12-то издание на конкурса Wine Star Awards.


Това е огромно признание, което подчертава значителните постижения на Vina San Pedro в глобалната винена индустрия, както и изключителния прогрес на избата.


В категорията Нов Свят ние се състезавахме с много значими производители като Penfolds (Австралия) и Bodega Norton (Аржентина).


Тази награда оценява достойнствата на всички нива на нашата работа, от производството на висококачествени вина и алкохолни напитки до тяхната реализация на пазара. Победителите във всички категории ще бъдат обявени в декемврийския брой на списанието и наградени на ежегодната гала вечеря Wine Star Awards на 30-ти Януари 2012г. в Ню Йорк.


Бихме искали да Ви благодарим за всички усилия, положени през годините. Сигурни сме, че сте били един от основните стълбове за San Pedro и сте допринесли за това важно признание.


Надяваме се, че ще се присъедините към нашето тържество и ще приветствате това наше голямо постижение”

Наздраве !!!
всички новини

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД