регистрация вход

Whisky Rum & Wine master test !

28 Януари 2015 г.
На 7 февруари 2015, ФАБРИКА 126 ще приюти под покрива си в невероятна атмосфера настоящи и бъдещи фенове на различните видове уиски, ром, ликьори и вино.

Whisky Rum & Wine master test се организира от дистрибуторска фирма Оптимист 1. По време на уникалното събитие българските любители на висококачествения алкохол ще имат възможност да дегустират едни от най-престижните марки.

За първи път в България ще бъдат представени 60-годишно уиски Glenfarclas и 25-годишен ром El Dorado. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 13 часа и всички закупили билети ще могат да дегустират 7 от продуктите като уиски Douglas Laing, Glenfarclas и Edradur, невероятния ром El Dorado, ликьорите на Marcati, вината на Mezzacorona или Stemmari и невероятната крушова ракия на Walcher. На място ще могат да бъдат закупени допълнителни билети.

Организаторите от Оптимист 1 са подготвили майсторски класове, част от които ще бъдат водени от самите собственици на дестилериите. Любителите на висококачествения алкохол ще имат възможност да си закупят билети както за индивидуални, така и за няколко майсторски класа. Девет собственици и бранд амбасадори ще разкрият тайните на луксозните алкохолни марки. По време на събитието ще има томбола, а един печеливш ще посети през месец септември италианската винарна Stemmari-Feudo Arancio.

Кога: 7 февруари 2015, от 13 до 24 часа
Къде: Фабрика 126, София, бул. Мария Луиза 126

С подкрепата на: Surgiva - водата, избрана от AIS (Италианската Асоциация на Сомелиерите)!

Билети за дегустация: на касите на Eventim и на www.eventim.bg
Билети за дегустация и майсторски класове: www.optimist1.com и 02/9433313
всички новини

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД