регистрация вход

DIVINO TASTE 2019 – ФОРУМ НА БЪЛГАРСКОТО ВИНО!

30 Октомври 2019 г.
DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители с дегустация на качествените български вина.

DiVino.Taste е богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации.

DiVino.Taste е професионална платформа за директен контакт между българските винопроизводители и ресторантьори, дистрибутори, крайни клиенти.

DiVino.Taste е най-подходящото място за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти.

DiVino.Taste е най-успешният формат за популяризиране в България и по света на качественото българско вино и винопроизводство.

DiVino.Taste е Изложение на българските винопроизводители със съпътстваща програма от Майсторски класове и лекции и се провежда всяка година през ноември.

През 2019 изложението ще събере близо 80 от най-добрите български производители, които ще представят вината си пред взискателната публика на DiVino.Taste. Всеки производител има право да участва най-много със 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, които са направили виното. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад всяка една от участващите български изби и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. Повече от 500 от най-добрите български вина ще са на разположение на посетителите и ще може да бъдат дегустирани без ограничение.

Входът до изложението е с билети, а закупилите билет поне за един от майсторските класове, имат достъп и до изложението за трите дни.

Майсторските класове и лекциите ще обогатят знанията ви за виното, ще ви срещнат с най-добрите български винени експерти, а чуждестранните гости са на изключително ниво. Майсторските класове са предназначени за средно напреднали до напреднали винени любители и професионалисти. Лекциите са ориентирани предимно към хората, които са свързани с бизнеса с вино във всичките му аспекти.
Майсторските класове са с билети, а билетът дори за един майсторски клас дава право на достъп и до изложението за трите дни.

Различните лекциите са или с покани, или с билети, или със свободен достъп. Програмата можете да видите тук: https://taste.divino.bg/#!/master За лекциите със свободен достъп организаторите имат право да ограничават достъпа до залата, в случаите когато има прекалено много желаещи да посетят дадена лекция.

DIvino.taste е за всички любители и ценители на българското вино.
Събитието е особено подходящо за сомелиери, ресторантьори, хотелиери, търговци и други професионалисти, чиято работа е свързана с виното.
В зала 6 на Интер Експо Център ще бъдат разположени щандове с различни деликатеси, качествени занаятчийски продукти, печива, зехтини, вода, кафе, винени аксесоари, информационни пунктове на партньорите и организаторите. Залите за майсторските класове и лекциите също ще са част от зала 6.

Достъпът до зала 6 е срещу закупен билет за изложението или за майсторски клас или лекция.

Кога ?
22, 23 и 24 ноември 2019 година (петък, събота и неделя).

22 ноември, петък: от 15:00 до 17:00 часа– отворено само за професионалисти и медии

22 ноември, петък: от 17:00 до 21:00 часа – отворено за всички посетители

23 ноември, събота: от 11:00 до 20:00 часа – отворено за всички посетители

24 ноември, неделя: от 10:00 до 18:00 часа – отворено за всички посетители посетители.

Къде?

София, Интер Експо Център, зала 5 и 6.

всички новини

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД