регистрация вход

Водка Сталинская 0,20 л.

"C нашата марка ние се обръщаме към широка гама потребители, опитвайки се да задоволим техните потребности. Следим тенденциите на международните пазари: днес вече не може да се говори за функционалния аспект на един продукт, а за това, което изживяваме, екпериментираме когато се обединяваме с една или друга марка. Ние не продаваме алкохол – продаваме марки, индивидуалност, привързаност към определен имидж и/или редица стойности."

Думата Stalinskaya произхожда от руската дума "стал", която означава стомана, силна като стоманата.

Силата на Stalinskaya идва от високото й качество и от особените й аромати.

Историята на тази напитка започва със стара руска рецепта. Тя продължава с премиум алкохола, получен от зърнести растения с най-добро качество, в последно поколение технологични условия.

Дизайнът на опаковката се отличава сред подобните продукти на пазара благодарение на оригиналната графична концепция. Дизайнът на бутилката, в тясна връзка с духа на напитката, е запазен понастоящем и в международен план, като по този начин се присъединява към запазената марка "Stalinskaya".

За всяко релансиране на бренда, Stalinskaya сътрудничи с известната лондонска творческа къща Claessens International, развила дизайна както на етикета, така и на бутилката, консолидирайки още веднъж реномето на най-добра творческа къща за развитие за тези категории напитки.

Награди:

Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft, DLG, организация лидер в оценяване качеството на продуктите, които могат да се продават в Германия, представлява символ на опита, достоверността и компетентността. Тя удостои нашата водка със Златен Медал през май 2009г., вследствие на редица стриктни тестове на продукта: сензорен анализ, оценяване на опаковката и на етикетирането, лабораторни анализи."

Superior Taste Award 2009, предоставена от ITQI (International Taste&Quality Institute), май 2009 г., Брюксел. "

"Водка Stalinskaya бе удостоена със Сребърен Медал за вкус, в рамките на San Francisco International Spirits Competition, 2009 "

Цена: 3.36 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД