регистрация вход

бира Морети л'Аутентика 0,33л. еднократна употреба, Италия

Birra Moretti

През 1859г. Луиджи Морети основава “Fabbricca di Birra e Gjiaccio’ в Удине. През 1860г. Първата партида от Birra Moretti L’Autentica e произведена. Качеството на пивото е запазено и до днес такова, каквото е било тогава.
През 1942г., един от племенниците на Луиджи Морети, излизайки на обяд забелява приятен човек, седящ на маса в Удине. Човекът някакси е въплъщавал ценностите на Birra Moretti: автентичност и традиция. Племенникът на Луиджи Морети помолил да направи снимка на господина, а той в замяна поискал още една Birra Moretti. От този ден досега, снимката на този господин е на етикета на всяка една Birra Moretti, напомняйки ни за автентичността й.
През 2006г. Birra Moretti е единстваната италианска бира наградена и със златен, и със сребърен медал на World Beer Cup – най-важното междунаротно състезание в индустрията
През 2009г. Birra Moretti е пазарния лидер в Италия, стигайки 2млн. хектолитра в страната. С растящия експорт, Birra Moretti се продава в над 40 страни по целия свят.

Продуктова информация
Birra Moretti е качествено пиво по традиционна технология, останала почти непроменена от 1859 до днес.

Най-добри суровини и специаления бленд от хмел доставят уникален вкус и аромат, подсилени от перфектно балансирания горчив вкус.

Birra Moretti използва ниска ферментация и има характерен златист цвял

Детайли:
Хмелен и средно горчив вкус, заедно с лека сладост;
Кристално чиста;
4.6% алкохолно съдържание;
37kcal/ 100ml.

назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД