регистрация вход

бира Каменица Старо Пиво 0,40 л. еднократна бутилка

" СЪЗДАДОХМЕ ГО ПО ТАЙНА РЕЦЕПТА, ВДЪХНОВЕНА ОТ СТОГОДИШНИТЕ НИ ТРАДИЦИИ – СЪС 100% МАЛЦ И 3 ВИДА ХМЕЛ ЗА НАСИТЕН ВКУС, КЕХЛИБАРЕН ЦВЯТ И НЕПОДРАЖАЕМ АРОМАТ. Каменица Старо Пиво  Е РАЗРАБОТЕНО КАТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ ПО СЛУЧАЙ 135-ГОДИШНИНАТА НА КАМЕНИЦА И Е ВДЪХНОВЕНО ОТ ВЕКОВНИТЕ ПИВОВАРНИ ТРАДИЦИИ, БОГАТАТА НИ ИСТОРИЯ И ВИЗУАЛНАТА НИ ИДЕНТИЧНОСТ ОТ МИНАЛОТО.

Първите години на миналия век пловдивската пивоварна „Каменица“ пуска на пазара бутилка от 0.4 мл, реплика на която виждате пред себе си. Новата бутилка бързо се налага на пазара и е използвана от пивоварната до 1945 г. С форма, характерна за винените бутилки, без етикет и с релефен надпис, „туй шикозно шише“, както е споменавана бутилката в рекламите от онова време, става истински хит сред любителите на пивото. ПИВОТО Е НАДЛЕЖНО ОПАКОВАНО В СТЪКЛЕНА БУТИЛКА, РЕПЛИКА НА БУТИЛКА НА КАМЕНИЦА, ИЗПОЛЗВАНА В ПЕРИОДА 1920-1940 Г. – С ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН, БАРЕЛЕФНО СТАРО ЛОГО НА КАМЕНИЦА И ИЗЧИСТЕН ЕТИКЕТ.

назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД