регистрация вход

Японско Блендид Малц Уиски Марс Молтидж Козмо 0,70л.Кутия

Mars Maltage Cosmо

Промо цена: 104.80 лв.

Стара цена: 119.19 лв.

* до изчерпване на количествата.

Алк.: 43 %

Малката дестилерия Шиншу отваря врати в сърцето на т.нар. „Японски алпи” през 1985 година. Тя произвежда изключително и само японско малцово уиски, но остава слабо забелязана заради малкия си капацитет и липсата на международни продажби. През 2008 година е затворена и отворена наново през 2011. След повторното си отваряне Марс имат амбицията за излизане на междунаордната сцена. Блендед малц уискито Космо е едно от творенията насочено имено към любителите на уиски по света. Съставен предимно от сингъл малц от Марс, но и от различни Шотландски сингъл малц уискита, този бленд е много зрял, шери, оксидативен, с презрял, развит плод, но и едновременно с млад и жив темперамент. Бленд от изключително висока класа, нагараждаван нееднократно.
Външен вид: тъмно златист с оранжеви отблясъци
Аромат: Рафиниран, но и игрив, с череша, презрели круши, сушен плод и сладък ечемик, ванилия, черен пипер, слабо тревист – нос с боат интензитет и характер.
Вкус: Чист и отличителен, с жив характер на зелени подправки, минералност, последвани от зрели тъмни плодове – малини, боровинки, къпини, към портокалов цвят, мента. Изключително стегнат и интензивен вкус.
Финал: Дълъг и богат, с мирабела, сини сливи, свежи фурми, портокалова кора, заедно с освежаващи нотки на диви цветя.

Цена: 104.80 лв. за 1 брой

Няма наличност
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД