регистрация вход

Шардоне Пешън Блу 0,75л. Санта Маргарита Бодегас, Испания / Pasion Blue Chardonnay Bodegas Santa Margarita

ПРОМОЦИЯ 6 + 1

* ВАЛИДНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА

Pasion Blue Chardonnay
Открийте магията на автентично и уникално синьо вино -Pasion Blue Chardonnay произведено от 100% Шардоне грозде, с свеж плодов аромат и иновативен цвят и обърнете дегустацията си в набор от чувства.

Санта Маргарита е основана през 2003 г. от група от компании и благодарение на качеството на своите продукти, се е превърнала в една от най-успешните компании в своята област

Разполага със свое собствено лозе от 140 хектара и различни сортове грозде, както: Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран, Гренаш, Пино Ноар, Macabeo, Шардоне и Совиньон Блан

Нашите процеси за получаване на синьо вино са силно регулирани и са получили одобрението на институции: като Европейският институт за безопасност на храните.

Наименование:Pasion Blue Chardonnay

Страна: Испания

Област: Кастилия и Леон, 2015

Гроздe: Шардоне

Цвят: син

Профил: Aromatic & fresh

Алкохол: 11.5 %

Съдържание: 750ml

С какво може да се комбинира Pasion Blue Chardonnay: аперитив, салати, паста, рибени ястия, суши, и пушена сьомга, барбекю

температура на сервиране 6-8 °С

Как се получава син цвят?

Произвежда се чрез процес пигментация. Първобаза се създава от смесица от бяло и червено грозде, кадето Бялото е основно Шардоне, след това се добавя органичен пигмент: получен от кожата на най-червеното грозде и без добавени оцветители и подсладители - получава се Божествен син цвят.

Синьо вино е на път да предизвика революция в лозаро-винарската промишленост, като създава ново поколение с по-различно отношение и подход към виното, които търсят различното преживяване така и със сигурност ще впечатли и най-взискателните вкусове.

Цена: 19.99 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД