регистрация вход

Четири Златни ритона и 73 Златни медала бяха спечелени от най-добрите български вина на Винария 2012 !

19 Март 2012 г.
Четири Златни ритона и 73 Златни медала бяха спечелени от най-добрите български вина. Победителите стигнаха до авторитетните награди след оспорвано състезание по време на Международния конкурс за вина, ракии и винено бренди, който определи призьорите на „Винария 2012“. Те бяха обявени на тържествена церемония на 15 март вечерта в Международен панаир Пловдив. Винените „Оскар“-и отидоха при „Домейн Бойар Интернешънъл“ за “Квантум Совиньон Блан” от последна реколта, „Сис индъстрийс“ за виното „Братя Минкови Шардоне 2010“, „Винпром Пещера“ за „Домейн Пещера Сира Тракийска низина 2011“ и „Черноморско злато“ за „Вила Понте Каберне Совиньон и Сира, регионално вино Тракийска низина 2007“.
За първи път тази година българските производители премериха сили с конкуренти от чужбина, след като Националната лозаро-винарска камара възобнови международния конкурс по случай 20-годишния юбилей на изложбата „Винария“. Така традиционните национални дегустации станаха международни. Те се проведоха по световните стандарти, а в журито участваха енолози и еножурналисти от чужбина. За оценки бяха представени 315 проби – 253 от вино, 54 от ракия, 8 от бренди в завършен търговски вид, а 5% бяха на чуждестранни фирми.
За първи път бе присъдено Голямо отличие за гроздова ракия, освен 16-те златни медала. С него бе удостоена „Бургас 63, реколта 2005 г.“ на „Черноморско злато“.
Международната изложба за лозарство и винарство „Винария 2012“ продължи от 15 до 18 март с участието на близо 200 фирми от 17 държави, които показаха вина, напитки, технологии, оборудване, материали и услуги за лозарството и винарстото.
всички новини

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД