регистрация вход

Червено вино Меморо дИталия 1,50 л. магнум бутилка, Пичини, Италия / Memoro Vino Rosso Italia

Сорт: 40% Primitivo from Puglia, 30% Montepulciano from Аbbruzzo, 20% Nero d\'Avola from Siccily, 10% Merlot from Veneto

Наименование: Vino d'Italia

Произход: Memoro извира от историческите жили на всеки край на Италия. Ние от Пичини избрахме диамантен компас за етикета, за да Ви покажем Италия в компанията на бутилка вино, направено от четири различни сорта грозде, всеки типичен за своя регион: Veneto, Abbruzzo, Puglia, Sicily.
За нас Memoro е непозната територия. Дойде време за Пичини да приеме ново предизвикателство и да създаде вино-икона; вино, с което, без съмнение, не просто ще опитате Италия, но ще почувствате Италия! И ние го направихме, с цената на дълги изследвания, експерименти, дегустации и купажиране.

Memoro е истинско купажно вино, бленд не само от грозде с различен произход, но и от различни реколти: Монтепулчано от Абрудзо, отлежавало 12 месеца в дъбови бъчви; Неро д’Авола от слънчева Сицилия; Мерло от хладния климат на Венето; леко стафидирало (по метода passito) Примитиво от Пулия.

Името на виното дойде от само себе си: Memoro, от латински „помни” Италия. В преносен смисъл, Меморо Италия е родено от гордостта на нашия италиански род.
Характеристики: Вино с топъл, модерен стил, с аромат на черна череша, смокиня и кафе, обграден от дъбови нотки. В устата е щедро, сочно и плодово. Разкрива концентрирана структура, едновременно хармонична и нежна, и плътен, запомнящ се финал.

Комбиниране с храна: Да се сервира при 18°C с дивечови птици или червени меса.

Цена: 28.00 лв. за 1 брой

Няма текуща наличност.
Обадете се за поръчка.
назад

Новини

22 Февруари 2021 г.

Работно време във връзка с предстоящия Национален празник на България 3 март !

Уважаеми клиенти, по повод предстоящия Национален празник на България 3...

01 Декември 2020 г.

Работно време във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници 2020-2021 г.!

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници, Ви информраме ...

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк 98 ООД - Доставка и дистрибуция на алкохолни напитки, вино, кафе, натурални сокове, минерална вода, на едро и дребно, онлайн магазин, голямото разнообразие на артикули, изгодни оферти и цени.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД