регистрация вход

Червено вино Вакера 2012 г. 0,75 л. Шато дьо Триньо, Франция

Vacqueyras Rouge

Наименование: AOC Vacqueyras, Cotes du Rhone

Сорт: Grenache Noir и Syrah

Произход: Виното обединява характеристики на 4 тероара:   Третична седиментна тераса, съставена от малки камъчета; Пясъчен миоценски субстрат; Песъчливи почви; Пясъчен нанос.

Винификация: Изцяло ръчно обраното грозде преминава студена мацерация. По време на ферментацията се прилага потапяне на шапката два пъти дневно. Виното отлежава една година, 10% от бленда в дъбови бъчви.

Характеристики:

Цвят:
Приятен пурпурно-червен цвят

Аромат: Откровено на нос вино със свежи нотки на червени плодове.  

Вкус: Зрелите червени плодове в устата кореспондират с аромата, усеща се намек за „Средиземноморска гора”.

Комбиниране с храна: Комбинира се много добре с топъл мармалад от червени плодове, задушено агнешко и гратин от патладжан. 

Цена: 33.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД