регистрация вход

Червено вино Брунело ди Монталчино 2015 г. 0.75 л. Банфи Италия / Banfi Brunello di Montalcino DOCG

Banfi Brunello di Montalcino DOCG
Кастело Банфи Брунело ди Монталчино
Монталчино се намира югозападно от Флоренция и носи името си от вид дъбови дървета, които някога са покривали местността. По време на средновековието градът е бил известен с производство на кожени изделия и обувки от висококачествена кожа. Монталчино има един от най-топлите климатични условия в Тоскана. Банфи Брунело ди Монталчино е кулминация на над две десетилетия от пионерски изследвания на Кастело Банфи над клоновете на Санджовезе, с цел да се произведе едно изключително качествено Брунело. Цветът е наситен, рубиненочервен, с гранатни отблясъци. Ароматът е на виолетка и ванилия, с лек дъх на сладък корен. Кадифено на вкус вино, с черешови и пикантни нотки. Добре структурирано, с меки танини, изявена концентрация и добро ниво на киселинност. Продължителен послевкус.Виното е особено подходящо с червено месо, дивеч и зрели сирена. Препоръчителна температура на сервиране между 16-18°C, с най-малко 1 час декантиране преди консумация.

Цена: 72.86 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД