регистрация вход

Хранителна добавка Афтър Парти, опаковка с 2 блистера x 4 капсули

АФТЪР ПАРТИ

Висококачествена хранителна добавка

Съдържание: Два блистера по четири капсули - общо осем капсули.

Свойства:

Какво се случва в тялото ни при употреба на алкохол?

Употребата на алкохол предизвиква каскада от реакции в организма, които причиняват така наречения „махмурлук“.
В черния дроб алкохолът се разгражда до ацеталдехид - високо реактивно съединение, което е много токсично. Това създава общи симптоми на неразположение: гадене, главоболие, обезводняване, виене на свят и други, които се повлияват изключително благоприятно от нормалните антиоксидантни процеси в тялото. Един от начините за справяне с махмурлука е чрез увеличаване нивото на глутатион - основен антиоксидант в тялото. Той играе ключова роля при алкохолната детоксикация чрез разграждане на ацеталдехида в черния дроб. Нивата на глутатион могат да се повишат чрез доставяне на N-ацетил-L-цистеин, който е негов предшественик. Приемът му при употреба на алкохол, както и след това, оказва благоприятен ефект върху нормалното функциониране и антиоксидантна защита на клетките в организма.
 Алкохолът предизвиква дехидратация, което води до изчерпване на водоразтворимите витамини и минерали. Добавянето на вит. В1, В5, С и магнезий съдействат за поддържане на нормалното емоционално състояние, а антиоксидантното действие на N-ацетил-L-цистеин се засилва, когато той е приема в комбинация с витамини В1 и С.

Екстрактът от индийски кактус действа синергично с N-ацетил-L-цистеина и витамин В5, като подпомага естествените процеси на детоксикация в организма след прием на алкохол.

Кората на бяла върба (Salix Alba) е известна като естествен източник на салицин. Това е вещество, от което се получава аспиринът. Екстрактът от кора на бяла върба подпомага естествения процес на възстановяване от негативното въздействие на алкохола.

Показания:
Подпомага процесите на възстановяване на организма след прием на алкохол.

Състав:

Комплекс 1 (Препоръчан дневен прием от 4 капсули)
Екстракт от кора на бяла върба 400 mg
N-ацетил-L-цистеин  400 mg
Витамин С (като L-аскорбинова киселина) 300 mg
Витамин В1 (тиамин хидрохлорид) 14 mg
Екстракт от индийски кактус 50 mg

Комплекс 2  (Препоръчан дневен прием от 4 капсули)
Екстракт от кора на бяла върба 900 mg
N-ацетил-L-цистеин 300 mg
Витамин С (като L-аскорбинова киселина) 300 mg
Пантотенова киселина (калциев D-пантотенат)  60 mg
Магнезиев оксид 200 mg
Помощни вещества: микрокристална целулоза (Е460), магнезиев стеарат (Е4706), титаниев диоксид (Е171), железен оксид (Е172), азорубин (Е122).

Начин на употреба:

Комплекс 1: четири черни капсули се изпиват наведнъж преди консумация на алкохол.
Комплекс 2: четири червени капсули се изпиват наведнъж след консумация на алкохол.

Важно! Ако сте пропуснали да вземете Комплекс 1 преди прием на алкохол и вече имате махмурлук, изпийте веднага Комплекс 1, и след 3-4 часа Комплекс 2.

Предупреждение:
Да не се използва при алергия към някоя от съставките.
Да не се употребява от деца и бременни.
Да не се предозира.
Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене.

Съхранение: На сухо и защитено от светлина място, при температура под 25 ºС, на място недостъпно за деца. Да не се използва след изтичане на срока на минимална трайност.

Срок на минимална трайност: 2 год. от датата на производство.

Опаковка: 8 капсули.

 

Цена: 7.42 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД