регистрация вход

Франция позлати българско Розе !

03 Май 2011 г.
Розетата на известната българска изба „Домейн Бойар” обраха медалите на най-престижният световен конкурс за розе в света - Mondial du Rosé на тазгодишното му издание.

За първи път българско розе печели златен медал на най-важния световен конкурс в тази област и това е изисканото вино от сорта Марселан „CHANSON Modernes” от новата уникална серия розета на „Домейн Бойар” CHANSON.
Останалите представители от колекцията - „CHANSON Classique” Pinot Noir и „CHANSON Cabaret” Caladoc, спечелиха сребърни медали на същия конкурс, заедно с розето „Quantum Pinot Noir&Syrah”, също дело на талантливите енолози на „Домейн Бойар”.

Световните експeрти останаха очаровани от богатия аромат, сочен вкус и цялостна хармония на „CHANSON Modernes” и заслужено го наредиха сред най-добрите розета в света. Престижният форум се провежда в бляскавия френски град Кан и ежегодно събира най-големите световни винени ценители и експерти. Именитите дегустатори определиха розетата от серията „CHANSON” като вина с великолепна сортова отличимост и очарователен характер.

Това е огромно признание за Домейн Бойар, която за пореден път донася на България най-престижните медали от световен конкурс.
На Vinalies Internationales тази година избата спечели златен медал с виното Ars Longa Syrah&Cabernet Franc&Merlot 2009, и два сребърни медала с Ars Longa Chenin Blanc&Chardonnay 2010 и Quantum Pinot Noir&Merlot 2009.
Вината медалисти са представители на най-новите серии на компанията, която тази година празнува своя 20 годишен юбилей и са прекрасен комплимент за нейните енолози и най-вече за всички ценители на хубавото вино у нас.

За последните две години избата натрупа завидна колекция от медали, което безспорно отстоява позициите й на лидер сред българските и световни винопроизводители:

Chanson Modernes Marcelan – златен медал Mondial du Rosé 2011
Chanson Classique Pinot Noir – сребърен медал Mondial du Rosé 2011
Chanson Cabaret Caladoc – сребърен медал Mondial du Rosé 2011
Quantum Rose Pinot Noir&Syrah - сребърен медал Mondial du Rosé 2011
Quantum Traminer 2009 и Quantum Sauvignon Blanc 2009 – златни медали от Concours
Mondial de Bruxelles 2010
Quantum Pinot Noir & Merlot 2009 - сребърен медал от Vinalies Internationales 2011
Quantum Chardonnay 2009 – сребърен медал от Винария 2010
Ars Longa Syrah&Cabernet Franc&Merlot 2009 – златен медал от Vinalies Internationales 2010
Ars Longa Chenin blanc&Chardonnay 2010 – сребърен медал от Vinalies Internationales 2010


„Домейн Бойар” празнува своята юбилейна година с много специални изненади за винените ценители.

Артистичната колекция Аrs Longa e допълнена с интересни купажи от бели вина, едно от които вече носител на престижната награда от Vinalies Internationales 2011 - Ars Longa Chenin Blanc& Chardonnay 2010.
Компанията вече пусна лимитирани издания висококачествени бели вина в сериите Ars Longa и Quantum.
На пазара вече са и изцяло новите серии вина във високите ценови класове „CODE” и „The Grape”, които са още една приятна изненада за ценителите и почитателите на марката „Домейн Бойар”.

Горещата новина за спечелените медали на розетата CHANSON идва буквално броени часове след феноменалното представяне на новата серия с концерт на групата Sentimental Swingers в Sofia Live Club на 30.04.2011г. Сред екзалтираната публика с чаша розе в ръка бяха американският посланик Джеймс Уорлик, Ивайла Бакалова, актьори от новият български сериал „Столичани в повече” и много други личности от столичния елит.

всички новини

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД