регистрация вход

Услуги

ВНИМАНИЕ!

Този сайт е създаден за запознаване с продуктите, които предлагаме и улесняване на клиентите ни,
а не с цел подтикване към употреба на алкохол!

Алкохолни напитки и тютюневи изделия имат право да поръчват лица над осемнадесет (18) години!  МЕИК 98 ООД си запазва правото да отказва поръчки на лица под осемнадесет (18) години, както и да изтрива клиентски профили. При пускането на Вашата поръчка Вие потвърждавате, че сте навършили 18 години. Ако закупувате вино или друг продукт от нашият сайт за подарък - получателят също трябва да бъде над 18 години. Вие носите отговорност за предоставяне на невярна информация с цел ползване на услугите и информацията в сайта.

Всеки клиент на сайта е желателно да се запознае внимателно с условията за ползване. Това е споразумение, което регулира отношенията между Вас и фирма  МЕИК 98 ООД.  Използването на интернет услугите, предлагани в сайта е на ваша отговорност.  МЕИК 98 ООД си запазва правото да променя цените на продуктите и услугите, без предварително предупреждение. В същото време не носи отговорност за гаранциите, услугите и информацията, дадени от производителите на продуктите,  както и за щети,  произлезли в резултат на използването на този сайт или информацията в него. МЕИК 98 ООД си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време да променя, добавя или заличава части от тези Условия за ползване. Ваша е отговорността да проверявате тези Условия за ползване във всеки един момент преди да използвате Сайта. Фактът, че продължавате да използвате Сайта след публикуването на промените се приема като потвърждение за това, че приемате и сте съгласни с тези промени в настоящите Условия за ползване. С настоящето вие се съгласявате, че всички последващи покупки се регулират от Условията за ползване, приложими до публикуването на изменените условия за ползване, а след това в съответствие с тези изменени Условия за ползване. Въпреки усилията, които полагаме, за да сме сигурни, че информацията на нашия сайт е точна, пълна и актуална, е възможно да има случаи, в които информацията за даден продукт да съдържа неточни или непълни данни, включително относно цената или наличността на продукта. Ние не даваме гаранция, че информацията на нашия сайт е без грешка, пълна и актуална. Запазваме си правото да поправяме грешки и/или да обновяваме съдържанието на нашия сайт по всяко време без уведомление.

ОТКАЗ, ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ

Вие като потребител имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 7 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана цялоста на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.

 При констатация на дефектен продукт в момента на получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребител сте упражнили правото си на отказ.

Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието и, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Предлагаме възможност за връщане на използвана стока. При връщане на използвана стока, закупена от МЕИК 98 ООД, в срок от 7 дни от нейното закупуване, ние ще я изкупим обратно, като ще бъдат отдържани 10% от цената й. При връщане на стока в срок над 7 дни от нейното закупуване от МЕИК 98 ООД, отдръжката от цената ще се определя по преценка на МЕИК 98 ООД. Предлагаме възможност за замяна /бартер/, като условията на всяка конкретна замяна ще се договарят конкретно, а МЕИК 98 ООД си запазва правото по свое усмотрение да откаже замяната.

МЕИК 98 ООД си запазва правото да откаже приемане на използвана стока по свое усмотрение независимо от дата на нейното закупуване.

Как да поръчате ?

Стъпка 1: Намиране на вашият продукт

Най-лесният начин за намиране на продукт в нашия сайт е да използвате полето за търсене по ключови думи в началото от ляво на сайта. Просто въведете дума или думи в полето за ключови думи за търсене и натиснете ENTER или малкото червено триъгълниче отдясно на полето за търсене. Например напишете " текила " и ще намерите всички видове текила, налични в момента в интернет страницата ни.  За по-точно търсене опитайте да използвате името на виното или продукта , който искате да намерите. Например напишете "veuve clicquot или вьов клико " и ще намерите всички продукти, които имат този текст в името.

Стъпка 2: Поръчка на вашят продукт

След като търсенето е установено, продуктът, който сте избрали можете да  добавите към вашата пазарска количка, като изберете количеството и кликнете върху бутона добави. Можете да видите вашата пазарска количка по всяко време, чрез щракване върху иконата й в горната част на всяка страница. Количката за пазаруване ще ви покаже всичките Ви покупки и цените, свързани с тях. Можете да поръчате неограничен брой бутилки.

Стъпка 3: Регистриране на вашата информация

След като сте добавили всички продукти, които сте избрали към количката,  трябва да  регистрирате вашата информация, или да ползвате системата за вход , ако сте вече регистриран клиент. Когато поръчвате за първи път е необходимо да регистрирате своята информация за плащане и адрес на доставка. Можете да  регистрирате повече от един адрес в профила си, ако имате нужда да изпращате продуктите на други адреси. При регистрацията Ви в този сайт се изисква доброволно попълване на  Ваши лични данни като: адрес за доставка, телефон и имейл. Събираната информация ще бъде обработвана и използвана единствено във връзка с обслужването на услугите, които желаете да получите от нашият сайт. Тези данни няма да бъдат под никаква форма предоставяни, продавани или давани под наем на трети лица или използвани за други цели. По електронната поща ще бъде изпратено до вас потвърждение, че сме получили Вашата поръчка. Ако има някакви проблеми със заявката ви ще се свържем по телефона, за да уточним подробностите.

Стъпка 4: Доставка

  Доставките за град София се изпълняват от фирмата в рамките на  работния ден. Ако поръчката е дадена до обяд, тя ще бъде доставена в същия ден от наш служител. Всички поръчки получени след обяд се обработват за другият ден. За поръчка над 100 лв. доставката е безплатна за гр. София - клиентът плаща само стойността на поръчката! При поръчка под 100 лв. цената на доставката, която се заплаща от клиента, е 5 лв. За всяка точка в страната извън София, доставките се извършват от куриерски фирми. Срокът на доставката зависи от населеното място. За по-големите градове е в рамките на 24 - 36 часа. Клиентът заплаща цената на доставката, която също варира в зависимост от населеното място. За цената на доставката извън гр. София можете да се информирате на нашите телефони :

( 02 ) 868 32 45 ;

( 02 ) 868 90 33 ;

( 02 ) 868 52 68 ;

0898 779 868;

0888 155 266;

0893989898

Поръчка по телефона  

Стъпка 1: Намиране на вашият продукт

Можете да намерите вашият продукт в сайта, използвайки методите, описани по-горе, или можете да се свържете с колега от нашия екип, който с удоволствие би Ви помогнал  и улеснил.

Стъпка 2: Поръчка на вашият продукт

За да поръчате по телефона трябва да се обадите на следните телефони:

( 02 ) 868 32 45 ;

( 02 ) 868 90 33 ;

( 02 ) 868 52 68 ;

0898 779 868;

0888 155 266;

0893989898

Стъпка 5: Плащане

Плащането става:

  1. В брой при доставка - стойността на стоките се заплаща в брой на служител на фирмата в момента на доставката.
  2. В случаите, когато доставката се извършва от куриерска фирма, заплащането на поръчаните стоки се извършва в момента на получаването им, като се заплащат и разходите за куриерската доставка.

    3.  По банков път – информацията, която Ви е необходима (банка, банков клон, номер на сметка и т.н.) се появява автоматично, когато изберете този начин на плащане.

Райфайзен банк

Банков код: RZBBBGSF                  

IBAN : BG80RZBB91551069042810

или Банка ОББ:


IBAN: BG11UBBS80021038553840
BIC:    UBBSBGSF

 Ако сте предпочели този начин на плащане, поръчката Ви ще бъде активирана за изпълнение след получаване на потвърждение от банката, че плащането е извършено. Срокът за доставка при този начин на плащане, предпочетен от Вас, започва да тече, след като се получи потвърждение за извършено плащане.

4. Чрез системата за онлайн заплащане e-pay ( услугата скоро ще бъде активна )

Новини

01 Декември 2020 г.

Работно време във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници 2020-2021 г.!

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници, Ви информраме ...

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк 98 ООД - Доставка и дистрибуция на алкохолни напитки, вино, кафе, натурални сокове, минерална вода, на едро и дребно, онлайн магазин, голямото разнообразие на артикули, изгодни оферти и цени.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД