регистрация вход

Узо Пломариу Янаци 0,70л. Димитриу Янаци Дестилерия, Лесбос, Гърция / Ouzo Plomariou Giannatsi

Ouzo Plomariou Giannatsi
В последните години от управлението на Османската империя, с развитието на търговията, моретата, заобикалящи о. Лесбос, се оживили значително. 
По това време, Пломари, изолирана до тогава територия на острова, със стръмни планини, дълбоки морета и скалисти крайбрежия, постепенно престанала да бъде такава и се превърнала във важен индустриален град и оживено търговско пристанище. Това било времето, когато първите производители на Узо пристигнали в Пломари.
Един от тях бил Димитриос Янацис. С рецептите от Изтока в своя джоб, на острова той открил най-добрите материали, за да създаде свой собствен дестилат, а именно грозде с изключително качество, отглеждано на Лесбос, анасон от Лисвори, копър и билки от планините и мека вода от Седунта, реката разделяща Пломари на две. Дестилационната фабрика на Димитриос ЯНацис е официално основана през 1932. Узо Пломари: Продукт със защитен географски произход.
Ouzo Plomariou Giannatsi - узото е 100 % дестилирано, има дълъг отстатъчен вкус и е за предпочитане да се пие със студена вода.

Алк.: 42 %
 
Цена: 23.10 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД