регистрация вход

Спейсайд Сингъл Малц Скоч Уиски БенРиах Дандър 22г. 0,70л.Кутия / Benriach 22 Year Old Dunder

Benriach 22 Year Old Dunder

22 годишно Дъндър

  Необичайно за сингъл малц уиски от Спейсайд за Дъндър на БенРиах е използван опушен малц. Уискито е отлежало първоначално в бъчви от Американски дъб и след това е финиширало в бъчви от тъмен ром. Дъндър (дундер или шлемпа) е термина за утайката от сиропа останал в „казана” след дестилация, който е и традиционно използван за размножителна среда за ферментационни дрожди при произовдството на тъмен ром от Ямайка. Бутилиран без студена филтрация и с естествен цвят.
Цвят: Светло жълто златист

Аромат:  Интригуващ и деликатен торф с флорални нотки заедно със сладкиш от ябълки и канела. Свеж бял пипер придава допълнителна топлина в аромата.

Вкус:  Печени ябълки и круши поръсени с демерара захар и лимонена кора, заедно със сладък ечемик и характер на овъглено дърво.

Финал:  Кафява захар на кристали, печени плодове и леко кокосова нотка. Дълуг и балансиран финал между свежи плодове, ромова захарност и сладка дъбова пикантност.

Цена: 414.00 лв. за 1 брой

Няма текуща наличност.
Обадете се за поръчка.
назад

Новини

01 Декември 2020 г.

Работно време във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници 2020-2021 г.!

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници, Ви информраме ...

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД