регистрация вход

Система за вино Коравин Модел 2 Елит Candy Apple Red

Системи за вино Coravin

 

Системи за вино Coravin са най-интуитивните и практични уреди в света на виното, които ни позволяват да пием вино на чаша, от която и да е бутилка с коркова тапа, без да я отваряме и без риск от оксидация на виното в продължение на години. Благодарение на Coravin пред нас се разкрива свят изпълнен с възможности за дегустиране, експериментиране и опознаване на виното, както никога досега. Няма място за компромис, когато става дума за любимите ни вина!

 

Уредите са подходящи, както за домашна употреба, така и за професионална – в барове, дегустационни, винени магазини, ресторанти и т.н.

 

Предимствата за домашна употреба са:

 

- Имаме възможността да се наслаждаваме на една и съща бутилка ден след ден, чаша след чаша.

- Да организираме винени вечери у дома с приятели.

- Да дегустираме любимите си вина, без да се ангажираме с изпиването на цялата бутилка, без да се притесняваме, че то ще се окисли.

- Coravin е изключително подходящ за подарък, тъй като е иновативен и със сигурност ще направи впечатление.

- Всяка вечер можем да си организираме винена вечеря с приятели – вино в съчетание с храна, без да отваряме бутилките

- Всяка вечер можем да си организираме винени дегустации.

- Всяка вечер можем да пием чаша различно вино, без да се ангажираме с цялата бутилка и без риск то да се развали.

- Скъпи вина – спокойно можем да ги опитаме, а не да чакаме специални поводи или празници.

 

- Събираме се компания, все ще има някой, който да иска да пие различно от нашето вино. Вече не е необходимо да отваряме цяла бутилка заради него. Наливаме чаша и остатъка си го прибираме за следващия път.

 

Предимствата за професионална употреба са:

 

- Клиентът има възможността да се "разходи" из цялата винена листа, да експериментира и дегустира.

 

- Вдига се продажната цена на виното, тъй като чашата търпи по-голяма надценка. Освен това Coravin предоставя възможността на една маса всеки един от гостите да си поръча качествено вино на чаша, което би искал да опита, а не наливно вино, или малки бутилки вино, при които асортиментът е изключително лимитиран. Coravin може само да увеличи продажбите и предлага решение на тези, които имат желание да експериментират.

 

- С Coravin се работи по-лесно, отколкото с турбушон и не изисква никаква поддръжка.

 

- За търговците няма "фира" и няма риск остатъка от виното в бутилката да се развали.

 

- Също така, ако до този момент производителите от премиум сегмента са разчитали на една и съща публика, благодарение на Coravin имат досег до изцяло нова. Предлагаме възможността на по-нископлатежната публика да пие качествено вино, тъй като не всеки е готов да плати 100 или повече лева за бутилка вино, но за сметка на това е много вероятно да изпие чаша скъпо вино в желанието си да го опита. Премахва се психологическата и финансова бариера пред немалка част от потенциалните клиенти.

 

За избите:

 

- Търговците могат с една бутилка да обикалят няколко заведения. Например в петък търговеца обикаля с една бутилка, приключва работа, бутилката остава и в понеделник продължава със същата бутилка, което е със същите запазени вкусови качества.

 

- Може да се проследява еволюцията на вината, оставени да отлежават. След година – две вместо с две бутилки, оставени да отлежават, ще сме останали с четири и половина.

 

Технологията за работа с уреда е лесна и уникална по рода си. Игла от медицинска стомана пробива корка, през нея се налива виното, а след това се инжектира инертен газ аргон – без вкус, цвят и мирис и без опасност да влезе в контакт с виното. Аргонът запълва пространството от излятата течност и по този начин се елиминира наличието на въздух, а с изваждането на иглата малката дупка в тапата се запечатва, тъй като коркът има пореста структура и способността да възстановява първоначалната си форма. По този начин се предотвратява оксидация на виното и то може да се съхранява с години. Освен това уредът не изисква никаква поддръжка, а към него се предлагат и различни аксесоари, като игли за бързо наливане (подходящи предимно за заведенията), игли за вина на възраст над 10 години, подходящи за любители и колекционери, premium игли, които са с многобройни малки дупчици, ръчно правени с лазер, благодарение, на които се предотвратява попадането на корк в чашата.  От скоро към богатия асортимент от аксесоари се предлагат и специални приставки за използване на уредите Coravin и при вина с винтови капачки.

 

Уредите не изискват никаква поддръжка, след работа е необходимо да се измие под течаша вода без препарати и да се подсуши.

 

Иглите са от медицинска стомана, сменят се, а се почистват, като натиснем бутона за наливане еднократно и можем да налеем следваща чаша вино. Всички игли пасват на всички модели Coravin.

 

Аксесоари:

- Стандартна игла – подходяща за всекидневна употреба, за всяка бутилка.

- Игла за ускорено наливане (fast pour needle) – налива 20% по-бързо от стандартната.

- vintage игла – за по-стари вина с крехки тапи.

-Premium игла – иглата не позволява попадането на корк в чашата. Иглата е от медицинска стомана с тефлоново покритие и многобройни филтърни дупчици ръчно направени с лазер.

- Coravin аератор - Coravin аераторът автоматично миксира правилното количество въздух с виното, което наливате. Това позволява на чашата вино да „диша“, без да е необходимо предварително декантиране и същевременно остатъка вино в бутилката остава перфектно съхранено. Аераторът миксира правилното количество въздух с виното,което наливате. Пасва с всяка система за вино Coravin.

- Coravin приставка за вина с винтови капачки - Специалната Coravin приставка Ви позволява да пиете вино на чаша от всяка бутилка с винтова капачка, запазвайки остатъка вино в бутилката свежо до три месеца.

* Пасва с всяка система за вино Coravin

* Всяка приставка може да бъде използвана до 50

пробивания ( или 10 бутилки вино)

* Предлага се в два размера – стандартен и голям, за

да сте сигурни, че приставката ще бъде съвместима с

всяка бутилка.

 

При различните модели Coravin разликата се състои единствено в материалите на изработка и дизайн, но функционалността е една и съща.

( Model One, който е най-евтин е изработен от пластмаса, останалите модели са метални и с по-красив дизайн).

 

Всяка газова бутилка позволява наливането на около 20 - 23 чаши по 150мл. (около 6-7 бутилки вино)

Оскъпяването на чаша е 0,85лв с ДДС за професионална употреба, а за домашна употреба оскъпяването е под 1 лев с ДДС.

Всеки комплект Coravin съдържа 1 бр. стандартна игла + 2 бр. газови бутилки.

 

 

 

 

 

Цена: 689.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД