регистрация вход

Подаръчен комплект ракия от 100% Био Малини Ракия Фест 0,50л./ Rakia Fest Sofia Rakia Gift set

Съдържа: РАКИЯ ОТ БИО МАЛИНИ 0,5 л., 100 гр. СЛАДКО ОТ ЛЮТИ ЧУШКИ, ГОДЖИ БЕРИ И ТИКВЕНИ СЕМКИ и БРАНДИРАНА ЧАША С ЛОГОТО НА RAKIA&SPIRIT FEST SOFIA

Кратка серия от 572 бутилки с индивидуални номера на бутилката. Първата от поредица отбрани ракии на Rakia&spirit fest Sofia.

Дестилат от био малини произведена по класическа технология от най-добрите майстори на плодови ракии в България - технолозите на дестилерия - Исперих. Ракията е с ненатрапчив аромат на малини за което спомага краткият престой в дъбови бъчви. Вкусът е мек и хармоничен. С всяка глътка от този елексир все едно изяждате шепа малини.
40% алк   
100 гр. СЛАДКО ОТ ЛЮТИ ЧУШКИ, ГОДЖИ БЕРИ И ТИКВЕНИ СЕМКИ
Сладкото е леко пикантно на вкус и е от отбраната колекция на шеф Радичев.
Цена: 49.99 лв. за 1 брой
назад

Новини

01 Декември 2020 г.

Работно време във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници 2020-2021 г.!

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници, Ви информраме ...

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк 98 ООД - Доставка и дистрибуция на алкохолни напитки, вино, кафе, натурални сокове, минерална вода, на едро и дребно, онлайн магазин, голямото разнообразие на артикули, изгодни оферти и цени.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД