регистрация вход

Нова Зеландия - Плодородни земи, стотици плажове, кристални води, мек климат и световна известност с незабравими вина...

12 Август 2007 г.
Новозеландските вина притежават забележителни качества, които са типични и ги отличават от всички останали. Тероарът, климатът и слънцето допринасят за производството на вина с неповторим и свеж букет от аромати.
Нова Зеландия е държава разположена в югозападната част на Тихия охеан, на 1600 км. югоизточно от Австралия. Съставена е от два големи и множество малки острови. По-голяма част от лозовите масиви са разположени на източния бряг на Южния остров, далеч от преобладаващите западни ветрове. Нова Зеландия е част от така нареченият световен "винен пояс", разположена е в географска ширина подобна на Италия и има климат, близък до климата в Бордо и Бургундия. Голямата денонощна температурна разлика ( дългите топли дни и хладни нощи ) и скромното количество валежи, допринасят за бавно развиване на букета от аромати в гроздето. Нова Зеландия е дом на над четиристотин винарски изби. Една от тях е избата-икона Montana, притежаваща три основни района със собствени лозя - Marlborough, Hawke's Bay и Gisborne, които дават 90 % от гроздовата реколта.
Създадени с голяма творческа сила, търпение, страст, майсторство и експертни технологически знания и умения , вината Montana са едни от най-продаваните новозеландски вина на международня пазар.
Очаквайте ги скоро и при нас...
всички новини

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД