регистрация вход
Вашата оценка

минерална вода Горна Баня 0,50л. PET / Gorna Bania

Gorna Bania 

pH   9.90

Електропроводимост – 169 µs/сm

Обща минерализация -142.85 mg/ L

Известна от векове, минерална вода от изворите в Горна Баня е изследвана за първи път в края на миналия век от А. Тегартен . Тя е една от водите в България с най-малко разтворени минерални вещества със стабилен физико-химичен състав и свойства; бистра, безцветна, без мирис, с приятен вкус, които не се влияят от промените през четирите годишни сезона.

Това е една великолепна вода – вкусна, пивка, с изключително висока природна чистота, мека, запазваща качествата и показателите си най-малко две години при технологически правилно бутилиране.

Ниската минерализация позволява минерална вода Горна баня да се употребява всеки ден, а ниското съдържание на Флуор я прави достъпна за консумация и от деца.

 Показания за лечение и профилактика:

От направени проучвания и изследвания при употреба на минерална вода Горна Баня пациенти  получават подобрение при  лечение на стомашно-чревни заболявания (стомашна и дуоденална язва, гастрити, перидуодените и др., протичащи с повишена киселинност); заболявания на черния дроб, жлъчните пътища и бъбречно-урологични заболявания . Препоръчва се при профилактика и лечение при подагра, оловни, манганови и други интоксикации.   Инхалации при алергични заболявания – самостоятелно или с приготвени с нея отвари от билки.

Цена: 0.71 лв. за 1 брой
бр.
назад

Новини

06 Декември 2023 г.

Присъединете се към нас на Balkan Rakia and Spirits Fest 2023! Очакваме Ви в търговската зона!

Присъединете се към нас на Balkan Rakia and Spirits Fest 2023 за из...

04 Декември 2023 г.

Работно време във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници 2023-2024 г.!

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници, Ви информраме ...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД - доставка и дистрибуция на алкохолни напитки, вино, кафе, натурални сокове, минерална вода, на едро и дребно, онлайн магазин, голямото разнообразие на артикули, изгодни оферти и цени.