регистрация вход

Мастика Имане Премиум с билки и пчелен мед 0,70л. България

 Mastika Имане премиум е изискано питие създадено със изключително внимание, за да отключи сетивата и придаде вълшебство на момента. Нов продукт по тайна стара рецепта, съчетаващ български билки, пчелен мед и неповторим вкус и аромат. Имане мастика премиум е иновативен продукт съчетаващ традиции и дързост. Питие различно от всички останали и носещо емоция и заряд, като никое друго. Имане мастика премиум е съкровището, което неизменно ще присъства и ще твори нови и нови усещания.

СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ • ЕКСТРА КАЧЕСТВО

Търсейки щастието ние често пропускаме, на вид дребните, но изключително важни моменти. В търсене на магията понякога забравяме традициите. Потънали в ежедневието, понякога забравяме кои сме. В търсене на перфектната напитка, ние си спомнихме за всичко това... и още. Нарекохме тази напитка Имане! В дъхновена от забравените традиции, носеща несломимм дух, вплела в себе си магията на българските билки, подбрани внимателно и с грижа, за да допълнят този нестихващ микс от усещания. Имане е символ! Символ на моментите прекарани заедно, на моментите, в които осъзнаваш колко важни са истинските неща. Отривайки своето Имане, ние откриваме едно истинско съкровище. А от старите легенди знаем, че съкровището не се открива, ако то само не иска да те намери.

ТОВА КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА E ЕДИН ИСТИНСКИ ПРЕМИУМ ПРОДУКТ

Основната съставка в рецептата на Имане мастика премиум® е винения дестилат. Така напитката става много мека и ефирна. Още с първата глътка ще усетите еликсир, мека и събуждаща сетивата напитка. На втора глътка ще доловите и ароматен пчелен мед. Освен познатия анасон, се добавят и други аромати от планински билки и треви, внимателно подбрани и перфетктно балансирани. Имане е премиум мастика, създадена от най-добрите мастър блендери в България. Вложили в нея емоция, опит, талант, внимание и сърце. Дизайн вдхновен от традициите и истински стойностните неща. Чисти цветове със златни акценти, подчертаващи премиум излъчването Хартия със специфична текстура, с използвана техника частичен обемен лак, придаващ триизмерност. Специално подбран восък внесен за Имане от Франция с цвят който кореспондира с етикета Специална тапа проектирана след редица изследвания и измервания специално за бутилката на Имане, така че да запази перфектното качество на напитката. Бутилка с дебело дъно и специално избрана в унисон с идеята на Имане, носеща усещането за продукт с премиум качество. Äèçàéí ВДЪХНОВЕН ОТ ИДЕЯТА Óäîâîëñòâèå КАТО НИКОЕ ДРУГО За несравнимото усещане, което носи Имане може да се говори много, но всички знаем, че то трябва да се изпита от първа ръка. Ние безкрайно вярваме в това наше начинание, затова сме сигурни, че Имане ще създава нови приятелства, чудни приключения, красиви моменти и добри спомени. Но всичко това са някакви думи. Опитайте Имане, за да говорим на един език. Езикът на откривателите!

ДОСТОЙНО ЗА ЦЕНИТЕЛИ !

Алк.: 47 %

Цена: 17.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителност



С уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД