регистрация вход

Линията 35°South ( 35-ти Паралел ) на Viña San Pedro Чили - с нова, стилна визия и с нов продукт !

08 Септември 2007 г.
От другата страна на света лежи мислена линия, получена при пресичането на повърхността на Земното кълбо с равнина, успоредна на екватора - наречена 35-ти Паралел, чийто екзотичен климат е перфектен за произвеждането на вино. Гроздето от тази земя е с неповторим аромат и неподражаем букет. Идващи от дълбочините на чилийското лозарство, вината 35-ти Паралел са модерни и дръзки, изобразяващи стила на Новия свят и съблазнително разкриващи техният далечен, екзотичен произход. Продължавайки свето развитие и усъвършенстване, винопроизводителите на Viña San Pedro отново изстреляха линията вина 35-ти Паралел със стилна нова визия и нов продукт - 35-ти Паралел Розе от Каберне Сов. 2007 г. 0.75 л. с винтова капачка. Виното притежава атрактивен аромат на диви ягоди и мек, освежаващ плодов вкус. Чудесна компания за бяла риба и пилешко месо или просто да му се насладите самостоятелно в приятна компания.
Със своята свежа и съвременна визия, вината 35-ти Паралел изразяват високото качество и модерен стил на виното в бутилката, като същевремено запазват връзката с екзотичността на гроздето от всяка точка на географската ширина на 35-ти паралел. Тези промени идват от новаторските идеи на новия Winemaker на Viña San Pedro - José “Pepe” Morandé - млад и талантлив, изградил своята кариера в известни изби като Santa Rita, Conosur, Lapostolle, Viña Carmen, където е затвърдил своята емблематичност в създаването на органичните вина Nativa.

всички новини

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД