регистрация вход

Коняк Феран 10 Дженърейшънс Прьомиер Крю Дьо Коняк Гран Шампан 0,50л. Кутия Мезон Феран / Pierre Ferrand 10 Generations Cognac

Pierre Ferrand 10 Generations Cognac
 
Конячената къща Мезон Феран (Maison Ferrand) са синоним на новаторство в региона. Къщата, която е 6тия по големина производител на коняк, се слави със затворения си процес – от отглеждането на гроздето в Прьомие Гран крю лозята на Гран Шампан в областта, през собствена ферментация на резервните вина, дестилация в собствени Шарантски апарати и отлежаване в пъровкачествени 270 литрови дъбови бъчви от Лимузин в собствени складове по поречието на р. Шарант. Феран извършват всички операции сами, за разлика от другите големи къщи, в Шато дьо Бонбоне, само на 10 км от историческия център на гр. Коняк.
Коняк 10 Генерации на Феран е произведен от  материали от 100% Юни блан от класифицирани Премие Крю Лозя в Гран Шампан, Коняк. Отлежал първоначално в традиционни дъбови бъчви от Лимузин, част от коняка отлежава допълнително в бъчви, които преди това са съдържали благородни сладки вина от Сотерн. Бутилиран при 46 об. % конякът е изключително комплексен с пластове плодови сладкиши, бяло сладко, роза, портокал.
Цвят:Искрящо златист
Аромат: Канелен плодов пай, карамел, кокос, индийско орехче, цвят на портокал.
Вкус: Обемист и плътен, печена круша, мед, мускатово грозде, ананас и карамфил.
Финал:  Дълъг, свеж, с нотки на зрели плдове и мента, тютюн за лула

Алк.: 46 %
Цена: 49.80 лв. за 1 брой
назад

Новини

01 Декември 2020 г.

Работно време във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници 2020-2021 г.!

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници, Ви информраме ...

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк 98 ООД - Доставка и дистрибуция на алкохолни напитки, вино, кафе, натурални сокове, минерална вода, на едро и дребно, онлайн магазин, голямото разнообразие на артикули, изгодни оферти и цени.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД