регистрация вход

Комплект 3 бутилки Сънтори: Японско Сингъл Грейн Уиски Чита 0,70л., Японско Блендид Уиски Токи 0,70л., Японско уиски Хибики 0,70л. / Suntory Whisky Set

Suntory Hibiki Harmony
Suntory Chita Whisky
В продължение на 40 години Мастър блендърите на the House of Suntory Whisky усъвършенстват производството на японски зърнени уискита в дестилерия Chita, създавайки невероятно сингъл грейн уиски. През 1972, на бреговете на полуостров CHITA, Keizo Saji— вторият Мастър Блендър на Suntory, построява дестилерия, посветена на най-висококачественото японско зърнено уиски. 
Заради уникалните си гладкост и баланс, зърнените уискита на Chita традиционно са използвани за “dashi” или „бульона“, който подчертава хармонията в известните блендед уискита Suntory. Но благодарение на дългогодишни проучвания и иновации се постигат ненадминати комлексност и изисканост, позволявайки на Chita най-накрая да бъде център на вниманието. 
Цвят: Ярко злато 
Нос: Крем брюле, кардамон, акациев мед, цъфтяща роза 
Небце: Леко и гладко, нотки на мента и мед 
Финал: Чист, с горчиво-сладък послевкус на дъб 
43% ABV 
Леко и нежко зърнено уиски с неповторима изисканост и чист финал. 
 
Suntory Whisky Toki
Toki означава „време“ на японски
Япония е земя на контрасти и парадокси. Културата се характеризира с огромна почит към наследството, но и голям интерес към бъдещето. Народът уважава обичаите, но непрестанно преоткрива околния свят. Това е възможно, защото за японците старото и новото се сливат в едно. Взаимодействието създава мощна креативна енергия и образува непрекъсната нишка през времето, преплитайки традиции и иновации. 
Старото и новото се сливат в блестяща хармония 
Тази концепция има голямо значение по света, но най-вече в Япония. Нейно въплъщение е Suntory Whisky Toki™, събиращо в себе си старото и новото – славното наследство и иновативния дух на the House of Suntory. Резултатът е японско блендед уиски, което е същевременно революционно и вечно.

Suntory Hibiki Japanese Harmony

Hibiki Japanese Harmony е изключително свежо и нестандартно блендед уиски от малцови и зърнени дестилати, които са отлежавали в пет различни вида дъбови бъчви, включващи американски бъчви от бял дъб, шери бъчви и Мизунара дъбови бъчви, блендирани под ръководството на мастър блендърите от Suntory Whisky. Представено в характерната за марката бутилка с 24 страни изобразяващи японските сезони.


 
Цена: 299.99 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД