регистрация вход

Избите Сан Педро и Луи Латур са номинирани за награди "Wine Star" !

05 Септември 2010 г.
Списание Wine Enthusiast обяви 55-те кандидати за наградите ,, Wine Star ", раздавани от 11 години . За първи път ще се раздават и награди в новата категория „Ресторантьор на годината’’. Наградите са признание за отличните постижения на производителите по всички нива на производството. Профилът на тези кандидати ще се появи в ноемврийският брой на списанието , като победителите от всяка категория ще бъдат обявени и представени по-задълбочено на 15 декември . Всички награди ,, Wine Star’’ ще бъдат връчени на победителите на официална гала вечеря на 24-ти януари 2011 г. в New York Public Library в Ню Йорк.
Двете номинирани Изби , чиито вина се предлагат от нас са:
в категория New World Winery of the Year - Изба San Pedro – Чили,
в категория European Winery of the Year – Изба Louis Latour – Франция,
За повече от 20 години, списание Wine Enthusiast се превърна в едно от най-уважаваните издания в областта на виното и спиртните напитки, достигайки над 685 000 броя читатели от цял свят.

http://www.winemag.com/Wine-Enthusiast-Magazine/Web-2010/Wine-Star-Awards-NOW-2010/
всички новини

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД