регистрация вход

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

31 Юли 2020 г.
Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана за дезинфекция на работниците в Южна Корея.

Жена, минаваща през тунел, пръскащ хипохлорна киселина в централния пазар в Сантяго

 Веществото HOCI ( подобен продукт можете да поръчате от тук: https://www.meik98wines.com/searchbg.php?search=%EF%F0%E5%EF%E0%F0%E0%F2&search_hidden=)
се използва като спрей или чрез мъгла и тунели, наподобяващи скенери на летищата, през които хората минават. Самият скенер представлява подложка за налягане на пода, която задейства фина мъгла от HOCl, докато хората минават през нея. Дарън Рейнолдс, професор по здравеопазване и околна среда в Университета на Западна Англия в Бристол, се опитва да убеди правителството да използва HOCl в борбата срещу Covid-19. Той каза пред „Дейли мейл“, че е стигнал до връзка със съответния офис в Министерството на здравеопазването и е предложил веществото HOCl. „Трябваше да използваме HOCl от самото начало. Можеше да има огромна разлика, но все още не е късно “, каза той. „Изглежда има присъща съпротива на новите идеи. Неспособността ни да реагираме бързо на иновациите е дълбоко разочароваща.   „Потенциалът на замъгляване с хипохлорна киселина е огромен“, заяви председателят на компанията Дейвид Робъртс. „В момента сме в дискусии с някои ръгби и футболни клубове в Премиършип - и смятаме, че нашите тунели с HOCI киселината са решение за връщане на зрителите на стадионите. Таня Ведин, попечител на благотворителната организация HOCl Trust, създадена през 2016 г., за да информира и образова обществеността за ползите от хипохлорната киселина, заяви, че използването й е ключово за всяка пандемия от втора вълна. „В момента NHS има задължението да направи необходимите тестове и да използва рутинно HOCl“, каза тя. „Тогава, ако бъде очевидна втора вълна или бъдеща пандемия, HOCl ще бъде незабавно достъпен за ключови работници от първа линия, за да се защитят.

Източник: https://www.thesun.co.uk/news/12220302/spray-killsviruses-coronavirus-hypochlorous/ 
всички новини

Новини

01 Декември 2020 г.

Работно време във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници 2020-2021 г.!

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници, Ви информраме ...

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк 98 ООД - Доставка и дистрибуция на алкохолни напитки, вино, кафе, натурални сокове, минерална вода, на едро и дребно, онлайн магазин, голямото разнообразие на артикули, изгодни оферти и цени.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД