регистрация вход

Драй Джин Ситадел 0,70 л. с чаша, Шато дьо Бонбоне, Франция / Citadelle Gin With Glass

Citadelle Gin With Glass
 Джинът Ситадел е произвеждан в Шато де Бонбоне по рецептта от 19-ти век, посредством патентована прогресивна инфузия на трикратно дестилиран в конячни съдове, висококачествен зърнен дестилат. Настоен с 19 растения – хвойна, корен от ирис, бадем, фенел, звездовиден анасон, лимонена кора, портокалова кора, кардамон, виолетки, чубрица, кориандър, пипер кубеба, канела, ликорис, планинска чубрица, райски семена, корен от ангелика, кимион и канела.
 
 Аромат: Деликатен и парфюмиран нос на свежи цветя. Развива се към силен, билков аромат на хвойна, цитруси и кардамон, които се разкриват заедно с нотки на сладки и горчиви подправки.
 
 Вкус: Във вкуса хвойната отстъпва на изключителната комплексност и многопластовост на пикантни и отчетливи подправки, към рафиниран и много объл, дълъг финал.
 
Алк.: 44 %
Цена: 46.60 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД