регистрация вход

Домейн Бойар с нови медали от Vinalies Internationales 2011

10 Март 2011 г.
2.03.2011

В ранните часове на деня водещата винарска компания Домейн Бойар Интернешънъл, която тази година чества своя 20 годишен юбилей, осъмна с новината за нови медали от известния френски конкурс Vinalies Internationales 2011.
На Vinalies Internationales 2011 Домейн Бойар Интернешънъл спечели златен медал с виното Ars Longa Syrah&Cabernet Franc&Merlot 2009, и два сребърни медала с Ars Longa Chenin blanc&Chardonnay 2010 и Quantum Pinot Noir&Merlot 2009.

Вината медалисти са представители на най-новите серии на Компанията, превърнали се в нейното ново лице, с много почитатели сред винолюбителите в България и по света.

Серията Quantum вече има завидна колекция от медали:

Quantum Traminer 2009 и Quantum Sauvignon Blanc 2009 – златни медали от Concours Mondial de Bruxelles 2010
Quantum Pinot Noir & Merlot 2009 - сребърен медал от Vinalies Internationales 2011
Quantum Chardonnay 2009 – сребърен медал от Винария 2010

Серията се утвърди, като най-добра в съотношението цена - качество, с което се превърна в лидер в своята ценова категория.

Двата медала от тазгодишното издание на престижният френски конкурс са безспорно доказателство за високите качества на вината от артистичната колекция Ars Longa.

Вината представят интересни купажи между класически и по-редки сортове, съчетани в една оригинална винена стилистика, преодоляваща наложени стереотипи. Артистични вина, които получават най-високо признание от своите почитатели в България и международни световни експерти.

Компанията Домейн Бойар Интернешънъл ще отпразнува своята юбилейна година с много специални изненади за винените ценители.

Колекцията Аrs Longa ще бъде допълнена с интересни купажи от бели вина, едно от които вече е носител на престижната награда от Vinalies Internationales 2011 - Ars Longa Chenin blanc& Chardonnay 2010.
През март ще бъдат пуснати лимитирани издания в сериите Ars Longa и Quantum.
Ще се появят и изцяло нови серии вина във високите ценови класове, които ще бъдат приятна изненада за ценителите и почитателите на марката Домейн Бойар.

Домейн Бойар Интернешънъл е водещ производител и износител на български вина по света. Компанията е иноватор в маркетирането на български вина и продава успешно продукцията си на международните пазари в Европа, Азия, САЩ и Канада.
Поддържането на постоянно качество и въвеждане на съвременни технологии и иновации са ключовите фактори за нейният успех.
всички новини

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД