регистрация вход

Водка Исперих 80% 0,50л. Исперих, България / Vodka Isperih 80%

Състав на алкохола: 100% пшеница
Произход: България
Обем: 500 ml
Алкохол: 80%
Температура на сервиране: 4 – 6 °С
Препоръчва се да се консумира след разреждане с вода 50/50 или силно охладена с много лед
Подходяща основа за направата на битери, настойки и извлеци
Идеята за създаването на Водка Исперих 80 се породи при първоначалния сблъсък с вируса COVID-19 в България. Поради стотиците запитвания за високоградусов алкохол, които получихме, решихме да реагираме мигновено като създадем тази високоградусова водка. Етиловият алкохол, който е ползван за получаването на водката е 100% пшеничен. Водата, която ползваме е от собствен сондаж с дълбочина 900м. На такава дълбочина блика наистина чиста природна вода.

Препоръчваме Водка Исперих 80 да се консумира отговорно и след разреждане с вода или силно охладена с много лед. Въпреки високият алк. %, водката притежава мек хармоничен вкус и чист неутрален аромат с леки нотки, насочващи към суровината.

Водка Исперих 80 е ценно оръжие за всеки бар, внасящ собствен почерк в коктейлите си. Високоградусовият неутрален алкохол прави водката подходяща основа за направата на собствени битери, настойки и извлеци. Успешно може да се миксира и в мощни коктейли.
 
Цена: 12.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД