регистрация вход

водка Блат 0,70л. Испания / Vodka Blat

Vodka Blat
Промоция: ПРИ ПОРЪЧКА НА 6 ИЛИ ПОВЕЧЕ БУТИЛКИ ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ЛЕДАРКА И 2 ЧАШИ ! 
* до изчерпване на количествата !

Фернандо и Естебан Банус са потомци на испанска фамилия, която дестилира алкохол от 1887 г. Семейната компания COGRAMI S.A.F. е била партньор на Pernod Ricard и Bols цели 40 г. През 1993 г. Естебан и Фернандо поемат управлението на семейната фабрика на Канарските острови и регистрират нова компания - COGRAMI S.L. Създават и собствена марка водка и започват да я разпространяват на Канарите и Испания. Развивайки производствения процес, измислят свой собствен метод на дестилация, чрез който напълно премахват примесите и създават най-чистата водка в света - Blat Vodka.По тази причина Американската търговска камара одобрява и разрешава надписа на всяка бутилка - "Гарантираме, че в резултат на прецизно производство и качествен анализ на продукта от независима американска лаборатория в този продукт не бяха открити типичните следи от 1 Butanol, active Amyl Alcohol, Isobutanol, Methanol, N- Propanol, DB Acetal, DE Hyde D B Ethyl и Acetal.” Фернандо казва: “Извън традиционните методи за тройна дестилация, прилагани при други качествени водки, ние добавихме наш собствен дестилационен процес "Е. + F.", който гарантира чистотата на нашия продукт. Докато другите марки водка имат средна чистота на дестилация, нашия продукт е напълно чист, което е гарантирано от независима американска лаборатория. Само най-финни френски зърна пшеница са използвани при производството на Blat. Дестилата е разреден с вода от незамърсена Атлантическа лека роса (мъгла), известна като хоризонтален дъжд.” След изграждане на успешна дистрибуция в Испания, водка BLAT превзема Американския пазар. Качеството на продукта бързо го превръща в една от най-търсените водки в елитните клубове на Ню Йорк. Популярността и продажбите нарастват и в елитните туристически дестинации като Майорка и Ибиза.

 

Цена: 74.99 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД