регистрация вход

Вината на San Pedro Чили спечелиха златните медали на 14-ия Concours Mondial de Bruxelle ...

25 Май 2007 г.
Избата San Pedro отново представи вина от висока класа, които достигнаха до най-високите награди в прочутия Concours Mondial de Bruxelle, който се състоя на 29 - 30 април в холандския град Maastricht. Най-висока оценка - златен медал /Great Gold Medal/ получи : 1865 Cabernet Sauvignon 2004.
1865 Syrah 2005 и 1865 Carmenere 2005 спечелиха Gold Medal, а 35 South Shiraz 2006, Castillo de Molina Cabernet Sauvignon 2005 и Castillo de Molina Shiraz 2005 бяха наградени със Сребърен медал. Въпреки голямата конкуренция от цял свят, чилийските вина се наредиха на водещите места, като спечелиха общо 129 медала, от които 7 - Great Gold / 2 за San Pedro /;50 - Gold Medal / 5 за San Pedro / и 72 - Silver Medal / 3 за San Pedro /. Избата Сан Педро се нареди до винарските изби с най-многочислените награди. Всяка версия на този конкурс включва участието на повече от над 200 експерта от цял свят, дегустиращи около 5 500 вида вина, произведени във всички краища на 5-те континента.
www.concoursmondial.be
всички новини

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД