регистрация вход

Бяло вино 35-ти Паралел Шардоне 2017 г. 0.75 л. Сан Педро Чили

35 South Reserva Chardonnay

Сорт: 100% Шардоне­

Произход: Това Шардоне Резерва е напраено от грозде от долините Cachapoal и Bio Bio, съчетавайки в себе си тропическите аромати на Cachapoal и минералния характер на Bio Bio. Част от бленда ферментира във френски дъбови бъчви, с цел по-висока комплексност на аромата и по-добра структура. 20% от виното преминава малолактична ферментация което добавя кадифения вкус. Финално отлежаване с утайката обединява всички аромати.

Беритба: Гроздето де прибира ръчно. Добивът е около 9 т/ха.

Винификация: Гроздето се пресова с чепките, не се използват серни добавки, за да се запази мекотата и комплексността на виното. 50% от гроздето ферментира в стоманени съдове, а останалите 50% - във френски дъбови бъчви. След алкохолната ферментация, 20% от бленда се подлага на малолактична ферментация.

Отлежаване: 50% от бленда отлежава във френски илексови бъчви за 6 месеца.

Характеристики: На нос виното е много плодове и комплексно, с аромати на тропически плодове като банан и ананас, сладки и млечни тонове. В устата е меко и концентрирано, приятната киселинност подсилва свежестта и настойчивия финал. Може да се съхранява за 2 години.

­Комбиниране с храна: Идеална комбинация за бели меса и свинско, както и за всички видове салати, сьомга и други риби. Да се сервира при 10°С - 12°С.

 

Цена: 11.90 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД