регистрация вход

бяло вино Пино Гриджо Кастел Фирмиън ДОК 2019г. 0,75л. Мезакорона, Италия / Mezzacorona Castel Firmian Pinot Grigio

Mezzacorona Castel Firmian Pinot Grigio
Gruppo Mezzacorona  е основана през 1904 година, представлява асоциация от около 1500 фермери-производители, които покриват повече от 2600 хектара лозя в най-добрите райони на Трентино.
Създадена с цел да обедини винените производители в най-северната чест на Италия, днес благодарение на напредничавото иновативно мислене, разумни инвестиции Gruppo Mezzacorona се развива като световен, винен конкурент с впечатляващо портфолио и межданордно познати марки.
Не просто изба или винарна, а истинска „цитадела на виното”. Всъщност една от най-модерните винарни в цяла Италия, с право може да я наречем произведение на изкуството (винарните Мезакорона и Ротари, бутилиращите линии, складовете, разпределителните бази и офиси на Gruppo Mezzacorona са обединени тук).
Мезакорона произвежда вината си изключително с грозде от своите лозя. Определено Пино Гриджо и Шардоне са доминиращи като отглеждани сортове в Трентино. И двата сорта са добре познати със специфичните флорални тонове, свежи аромати на екзотични плодове и галещи небцето вкусове. Мезакорона е най-големият производител на Пино Гриджо и Шардоне в Италия и най-големият производител на Пино Гриджо в света. Но ключът за забележителният успех на компанията са нейните вина. Те са с DOC апелация на района, създадени са да се пият както самостоятелно като аперитив, така и като перфектно допълнение към италианската и международна кухня.
Разгледайте повече за една от най-големите винарни в Италия, контрола на качеството на целият жизнен цикъл на продукта – от грижата за лозата до прибирането на реколтата и бутилирането, грижата за околната среда и сертифициране на качеството. Всъщност, много е важно да отбележим качеството, което получавате за парите си. Може да видите колко добре Мезакорона изпълнява условието цена-качество по рейтингите дадени за различните реколти от световно известни списания, потдържано и ценено година след година.
Цена: 13.40 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД