регистрация вход

Червено вино Мюзиум Реал резерва 2014 г. 0,75 л. Испания

Museum Reserva Finca Museum

Сорт: Тинта дел Паис

Произход:
Гроздето е селектирано от много стари, повече от 70 годишни лозя. Засадени са в най-високите части на Pisuerga Valley на надморска височина около 790 метра. Добивът е около 1,000-2,000 кг/ха. Климатът е суров, с големи температурни амплитуди между деня и нощта. Почвите са каменисти, а подпочвата - глинесто-песъклива и варокова. Гроздето, отглеждано при такива условия е здраво и зряло, с почти перфектни нива на алкохола и полифенолите.
Дегустационни бележки:
Цвят: много дълбок, интензивен червен цвят с гранатов ръб
Нос: Спектър от аромати - пикантни от отлежаването в дъб, конфитюр и зрели плодове. Букетът е нежен и обгръщащ, с опушени тонове на тютюн, които еволюират в много зрели червени плодове.
Вкус: мощен, месест и обемен. Зрелостта на плода полира танините и цялостното впечатление е за кадифен, примамлив и експресивен вкус с великолепна структура и много дълъг финал.
Винификация:
Бране на ръка в 350 килограмови съдове и внимателна селекция на сортировъчните маси. Ронкане и прехвърляне в 15,000 килограмови съдове от неръждаема стомана. Ферментация при 29°C с чести обливания на шапката за максимален екстракт на цвят, танини и аромати. Нашият екип от енолози дегустира и анализира всекидневно развитието на виното и взе решение да го отдели от утайката на 21-я ден.
Съзряване: Музеум Реал 2003 съзрява 24 месеца в нови френски дъбови бъчви от 5 различни производителя, което придаде допълнителна комплексност. Виното бе декантирано и допълвано често. Френският дъб е идеален за съзряването на толкова концентрирани вина, защото ги „отваря” откъм аромати и изразителност. Бутилирано е след естествено стабилизиране. Виното отлежава в бутилки при контролирана температура в нашата изба в продължение на 18 месеца, до достигане на оптималния момент за консумация.
Цена: 27.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

31 Юли 2020 г.

Евтин спрей за убиване на вируси, може да сложи край на кошмарния вирус Covid-19 във Великобритания !

Хипохлорната киселина - известна по-широко като HOCl - вече е използвана...

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Меик 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД