Wine Enthusiast обяви победителите в Wine Star Awards 2011! Vina San Pedro е Винарна Нов Свят за 2011 !

09 Ноември 2011 г.
Скъпи колеги, клиенти, вино-любители и приятели,


Екипът на Меик 98 ЕООД е горд да сподели с вас кратко комюнике, получено от Чили.


„Изключително щастливи сме да споделим, че Vina San Pedro е избрана за Винарна на Нов Свят за 2011 г. от едно от най-важните специализирани списания в света - Wine Enthusiast Magazine, в 12-то издание на конкурса Wine Star Awards.


Това е огромно признание, което подчертава значителните постижения на Vina San Pedro в глобалната винена индустрия, както и изключителния прогрес на избата.


В категорията Нов Свят ние се състезавахме с много значими производители като Penfolds (Австралия) и Bodega Norton (Аржентина).


Тази награда оценява достойнствата на всички нива на нашата работа, от производството на висококачествени вина и алкохолни напитки до тяхната реализация на пазара. Победителите във всички категории ще бъдат обявени в декемврийския брой на списанието и наградени на ежегодната гала вечеря Wine Star Awards на 30-ти Януари 2012г. в Ню Йорк.


Бихме искали да Ви благодарим за всички усилия, положени през годините. Сигурни сме, че сте били един от основните стълбове за San Pedro и сте допринесли за това важно признание.


Надяваме се, че ще се присъедините към нашето тържество и ще приветствате това наше голямо постижение”

Наздраве !!!
« всички новини