Whisky Rum & Wine master test !

28 Януари 2015 г.
На 7 февруари 2015, ФАБРИКА 126 ще приюти под покрива си в невероятна атмосфера настоящи и бъдещи фенове на различните видове уиски, ром, ликьори и вино.

Whisky Rum & Wine master test се организира от дистрибуторска фирма Оптимист 1. По време на уникалното събитие българските любители на висококачествения алкохол ще имат възможност да дегустират едни от най-престижните марки.

За първи път в България ще бъдат представени 60-годишно уиски Glenfarclas и 25-годишен ром El Dorado. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 13 часа и всички закупили билети ще могат да дегустират 7 от продуктите като уиски Douglas Laing, Glenfarclas и Edradur, невероятния ром El Dorado, ликьорите на Marcati, вината на Mezzacorona или Stemmari и невероятната крушова ракия на Walcher. На място ще могат да бъдат закупени допълнителни билети.

Организаторите от Оптимист 1 са подготвили майсторски класове, част от които ще бъдат водени от самите собственици на дестилериите. Любителите на висококачествения алкохол ще имат възможност да си закупят билети както за индивидуални, така и за няколко майсторски класа. Девет собственици и бранд амбасадори ще разкрият тайните на луксозните алкохолни марки. По време на събитието ще има томбола, а един печеливш ще посети през месец септември италианската винарна Stemmari-Feudo Arancio.

Кога: 7 февруари 2015, от 13 до 24 часа
Къде: Фабрика 126, София, бул. Мария Луиза 126

С подкрепата на: Surgiva - водата, избрана от AIS (Италианската Асоциация на Сомелиерите)!

Билети за дегустация: на касите на Eventim и на www.eventim.bg
Билети за дегустация и майсторски класове: www.optimist1.com и 02/9433313
« всички новини