бяло вино Совиньон Блан Кастило 
Молина Елки 2014 г. 0,75л. Чили
бяло вино Совиньон Блан Кастило Молина Елки 2014 г. 0,75л. Чили
ПРОМОЦИЯ 3 + 1
Цена: 14.90 лв. за 1 брой
Бяло вино Совиньон блан Казабланка Кастило Молина 2011 г. 0,75 л. Сан Педро Чили
Бяло вино Совиньон блан Казабланка Кастило Молина 2011 г. 0,75 л. Сан Педро Чили
Castillo de Molina Sauvignon Blanc Elqui Reserva
Цена: 14.90 лв. за 1 брой
Бяло вино  Кастило Молина Совиньон блан Елки 2014 г. 0.75 л. Сан Педро Чили
Бяло вино Кастило Молина Совиньон блан Елки 2014 г. 0.75 л. Сан Педро Чили
Castillo de Molina Sauvignon Blanc Elqui Valley
Цена: 14.90 лв. за 1 брой