Ликьор Вишновка Домашна 2014 г. 0,70 л. България

Естествен ликьор от вишни, по домашна рецепта. Без консерванти и изкуствени добавки!

Ликьор “Вишновка домашна” е традиционен български продукт, еквивалентен на най- качествените вишневи ликьори, известни по целия свят. Направена от органични вишни и без консерванти, “Вишновка домашна” разчита на плодова захар и алкохол да запазят нейните качества.

„Вишновка домашна“ е „живо“ питие, заредено с добра енергия. Направено от натурални продукти то „живее“ и променя вкуса си. За всяка бутилка Вишновка от 700 ml сe използват повече от 1 кг вишни.

Всички материали и съставки, необходими за производството на “Вишновка домашна” идват от Пловдив, България. Бутилки, вишни, захар – всички те са произведени в Пловдивски регион, за да се превърнат в първокласен ликьор със световно качество.

Точно според традицията, „Вишновка домашна“ се прави ръчно. Всички процеси от бране на плода, махане на дръжки и листа, измиване и прибавяне на всички съставки до бутилиране, етикиране и опаковане се правят на ръка. Резултатът е отличен вкус и баланс и одобрението на ресторантьори, сомелиери, хотелиери и разбира се крайните потребители.

Ликьорът се прави по стара семейна рецепта на рода Стойнови от 1901г. Тя подслаждала настроението на млади и стари, събирали се на седенки и приятни следобедни раздумки в стара София.

На Вас, ценителите, това живо питие предлага вкус на вишни, канела, шоколад, кора от дърво, ром и аромат на зелени листа, съчетани в чудесен баланс и хармония. Да се пие не по-рано от 1 минута след сипване в чаша, за да вдиша въздух и отвори аромата си. В студено време може да се сервира на стайна температура, а в топло на стайна или леко охладено (12°-15°). Подходящо да се пие с десерт, кафе и в котейли с бяло вино и шампанско.

 

« назад