регистрация вход

DiVino.Taste 2013 !

29 Октомври 2013 г.
Чудите се кое е вашето любимо вино? Заповядайте на DiVino.Taste 2013 и го открийте.Екипът на МЕИК-98 с удоволствие ви кани на DiVino.Taste - единственото по рода си изложение за български вина, на което винопроизводителите ще представят най-доброто от своята продукция.

За поредна година МЕИК-98 е официален партньор на най- мащабния винен форум в България, който екипът на DiVino организира.

В рамките на два дни ще имате възможност да дегустирате над 300 вина на повече от 50 топ български изби. Собствениците и главните им енолози ще ви разкажат интересни истории, затова какви са тънкостите при производството на техните вина и какви нови тенденции се налагат.

Също така на вашето внимание световноизвестни винени експерти като Каролайн Гилби - Master of Wine, най-известният и авторитетен винен автор на Холандия Фред Нийхойс както и добре познатите български експерти Юлия Костадинова, Яна Петкова, Вили Гълъбова, Ефросия Благоева, Ясен Захариев и още много други ще ви помогнат да опознаете света на виното и да се потопите в него.

За вас те са подготвили интересни и полезни презентации акцентирайки върху българското вино, като то ще бъде разгледано от различни гледни точки: ретроспекция на реколта 2007 или как се развиват вината ни с потенциал за отлежаване; съществува ли разделение на Северна и Южна България във виното; на какво се дължи славата на най-ценения местен сорт – мавруда и заслужена ли е тя; и разбира се, традиционния DiVino Top 10 или най-добрите десет български вина за годината, според винения сайт divino.bg и DiVino Magazine.

Предвидените теми са както за начинаещи и напреднали винени ценители, така и за утвърдените познавачи, които търсят по-задълбочен поглед към света на винотo.Не пропускайте тази възможност!Кога16 и 17 ноември 2013 година (събота и неделя).

Отворено за посетители от 10:00 до 18:00 часа.КъдеНационален дворец на културата, Площад България 1, София

Програмата на DiVino.Taste 2013

Очакваме ви!

всички новини

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД