DIVINO TASTE 2019 – ФОРУМ НА БЪЛГАРСКОТО ВИНО!

30 Октомври 2019 г.
DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители с дегустация на качествените български вина.

DiVino.Taste е богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации.

DiVino.Taste е професионална платформа за директен контакт между българските винопроизводители и ресторантьори, дистрибутори, крайни клиенти.

DiVino.Taste е най-подходящото място за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти.

DiVino.Taste е най-успешният формат за популяризиране в България и по света на качественото българско вино и винопроизводство.

DiVino.Taste е Изложение на българските винопроизводители със съпътстваща програма от Майсторски класове и лекции и се провежда всяка година през ноември.

През 2019 изложението ще събере близо 80 от най-добрите български производители, които ще представят вината си пред взискателната публика на DiVino.Taste. Всеки производител има право да участва най-много със 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, които са направили виното. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад всяка една от участващите български изби и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. Повече от 500 от най-добрите български вина ще са на разположение на посетителите и ще може да бъдат дегустирани без ограничение.

Входът до изложението е с билети, а закупилите билет поне за един от майсторските класове, имат достъп и до изложението за трите дни.

Майсторските класове и лекциите ще обогатят знанията ви за виното, ще ви срещнат с най-добрите български винени експерти, а чуждестранните гости са на изключително ниво. Майсторските класове са предназначени за средно напреднали до напреднали винени любители и професионалисти. Лекциите са ориентирани предимно към хората, които са свързани с бизнеса с вино във всичките му аспекти.
Майсторските класове са с билети, а билетът дори за един майсторски клас дава право на достъп и до изложението за трите дни.

Различните лекциите са или с покани, или с билети, или със свободен достъп. Програмата можете да видите тук: https://taste.divino.bg/#!/master За лекциите със свободен достъп организаторите имат право да ограничават достъпа до залата, в случаите когато има прекалено много желаещи да посетят дадена лекция.

DIvino.taste е за всички любители и ценители на българското вино.
Събитието е особено подходящо за сомелиери, ресторантьори, хотелиери, търговци и други професионалисти, чиято работа е свързана с виното.
В зала 6 на Интер Експо Център ще бъдат разположени щандове с различни деликатеси, качествени занаятчийски продукти, печива, зехтини, вода, кафе, винени аксесоари, информационни пунктове на партньорите и организаторите. Залите за майсторските класове и лекциите също ще са част от зала 6.

Достъпът до зала 6 е срещу закупен билет за изложението или за майсторски клас или лекция.

Кога ?
22, 23 и 24 ноември 2019 година (петък, събота и неделя).

22 ноември, петък: от 15:00 до 17:00 часа– отворено само за професионалисти и медии

22 ноември, петък: от 17:00 до 21:00 часа – отворено за всички посетители

23 ноември, събота: от 11:00 до 20:00 часа – отворено за всички посетители

24 ноември, неделя: от 10:00 до 18:00 часа – отворено за всички посетители посетители.

Къде?

София, Интер Експо Център, зала 5 и 6.

« всички новини