Водка Сталинская 1,0 л.

"C нашата марка ние се обръщаме към широка гама потребители, опитвайки се да задоволим техните потребности. Следим тенденциите на международните пазари: днес вече не може да се говори за функционалния аспект на един продукт, а за това, което изживяваме, екпериментираме когато се обединяваме с една или друга марка. Ние не продаваме алкохол – продаваме марки, индивидуалност, привързаност към определен имидж и/или редица стойности."

Думата Stalinskaya произхожда от руската дума "стал", която означава стомана, силна като стоманата.

Силата на Stalinskaya идва от високото й качество и от особените й аромати.

Историята на тази напитка започва със стара руска рецепта. Тя продължава с премиум алкохола, получен от зърнести растения с най-добро качество, в последно поколение технологични условия.

Дизайнът на опаковката се отличава сред подобните продукти на пазара благодарение на оригиналната графична концепция. Дизайнът на бутилката, в тясна връзка с духа на напитката, е запазен понастоящем и в международен план, като по този начин се присъединява към запазената марка "Stalinskaya".

За всяко релансиране на бренда, Stalinskaya сътрудничи с известната лондонска творческа къща Claessens International, развила дизайна както на етикета, така и на бутилката, консолидирайки още веднъж реномето на най-добра творческа къща за развитие за тези категории напитки.

Награди:

Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft, DLG, организация лидер в оценяване качеството на продуктите, които могат да се продават в Германия, представлява символ на опита, достоверността и компетентността. Тя удостои нашата водка със Златен Медал през май 2009г., вследствие на редица стриктни тестове на продукта: сензорен анализ, оценяване на опаковката и на етикетирането, лабораторни анализи."

Superior Taste Award 2009, предоставена от ITQI (International Taste&Quality Institute), май 2009 г., Брюксел. "

"Водка Stalinskaya бе удостоена със Сребърен Медал за вкус, в рамките на San Francisco International Spirits Competition, 2009 "

Stalinskaya Classic е с алкохолно съдржание: 40%

Цена: 14.49 лв. за 1 брой
« назад