водка Роберто Кавали Хамелеон 0,70 л. Кутия

Vodka Roberto Cavalli Chameleon – уникален дизайн на бутилката с променящи се цветове.

Новата лимитирана серия ще допълни колекцията на ценителите на стила и красотата след класическата бяла бутилка Vodka Roberto Cavalli и Vodka Roberto Cavalli Night edition от 2012 г.

Есенният сезон на модата ще впечатли и с поредната приятна изненада от известния италиански дизайнер Роберто Кавали – любимата му водка с неговото име и автограф Roberto Cavalli Vodka ще бъде в уникална черна „рокля” с променящи се от светлината цветове. За първи път е използвана боя, която е не само трайна, защото няма в нея пигменти, а и технологията наподобява артистичните дарби на майката природа, които може да видим в крилата на пеперудите и мидените черупки.

Новата Roberto Cavalli Vodka Chameleon е кръстена на известното животно, защото и тя променя цветовете си от лилаво на зелено и от тюркоазено на синьо, в зависимост от светлината и ъгъла на гледане. Характерният за дизайнера животински принт присъства в долната част на бутилката, заедно с неговия подпис, а логото е в златист цвят.

Бутилката ще се продава в луксозна кутия, която също променя цветовете си и допринася за цялостната красота на новото творение на Роберто Кавали.

Roberto Cavalli Vodka Chameleon е втората лимитирана серия от водката с легендарната змия, която я обгръща, след Roberto Cavalli Night edition от 2012 год., която отново беше черна, но със сребърно лого и без променящи се цветове.

 Една модерна водка, защото черното винаги е модно. ...

Секси и мистериозна....Точно каквито са  жените, които обичам’

Roberto Cavalli

История на Roberto Cavalli Vodka

 Roberto Cavalli Vodka е произведена от изворна вода с много ниска минерализация, която извира от подножието на Монте Роса в Италия и от висококласна пшеница, която  расте в долините на югозападните Алпи, близо до  река По. Мекотата на водката е постигната от изключително чистата вода, която не се нуждае от дестилиране и от специалния вид пшеница, която е с високо съдържание на скорбяла. Уникалното при Роберто Кавали водка не е процеса на дестилация, който се извършва в 4-колонна система, а филтрирането на продукта с мраморен прах, който е важен за постигането на правилното Ph ниво. Постигането на безупречно качество на продукта е оставено в ръцете на професионалисти от много високо ниво в една от най-големите дестилерии в Италия.

 Началото на Roberto Cavalli Vodka е през октомври 2005г., когато водката е представена за първи път в САЩ. Известен със своята любов към хубавите моменти в живота, Роберто Кавали успява да наложи своята водка като символ на забавленията и нощния купон. Продуктът става изключително популярен в Маями, Ню Йорк, Лос Анжелис и Чикаго, а днес вече се продава в топ баровете на Великобритания, Гърция, Турция, Франция, Германия, Испания, Португалия, Холандия, Австралия, Южна Африка, Израел, Дубай, Индия, Китай, Сингапур, Русия, Чили, Тунис, Мароко и други.

Roberto Cavalli Vodka е вдъхновена от и посветена на сексапилната жена, която е вечната муза на Роберто Кавали.

 “I WANT TO HAVE FUN WHATEVER I DO: EVERYTHING MUST BRING ME JOY, ENTHUSIASM, LIFE...”

“I LOVE THE PURENESS OF VODKA, ESPECIALLY OF MY VODKA: IT IS LIKE WATER AND FIRE COMING TOGETHER IN A SINGLE ELEMENT.”                                                                                                                                                          

 Roberto Cavalli

 “НЕЗАВИСИМО КАКВО ПРАВЯ, ИСКАМ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ: ВСИЧКО ТРЯБВА ДА МИ НОСИ РАДОСТ, ЕНТУСИАЗЪМ, ЖИВОТ...”

“ОБИЧАМ ЧИСТОТАТА НА ВОДКАТА, ОСОБЕНО НА МОЯТА ВОДКА: ПРИЛИЧА НА СЪЧЕТАВАНЕТО НА ВОДА И ОГЪН В ЕДИН ЕЛЕМЕНТ.”                                                                                                                                 

 Роберто Кавали

 

 

Цена: 79.09 лв. за 1 брой
« назад