водка Нефт 0,70 л. бяла опаковка

Vodka Neft White Barrel

 ДОБРЕ ДОШЛИ в Сибир!

Докато в началото на 70-те години на миналия век, хипи дискотеките завладяват умовете на милиони млади хора по цял свят, в Русия (тогава - Съветски съюз) се е зарожда нещо друго. В Западен Сибир са открити огромни залежи на петрол, което ще може да отвори нови перспективи за развитието и просперитета на страната.

Трима млади руски петролни инжинери, като хиляди други техни връстници отиват в неизвестните краища на Сибир, за да изпълняват изключително важна за държавата и народите на СССР работа – добиване на нефт. Сондирането и разработването на нефтените находища се оказва титанична задача. Момчетата са подложени да работят при пълен капацитет. Адските условия на живот, студените зимни дни и краткото лято, нечовешката упорита работа взима много от тялото и душата ... в редките моменти на почивка, те пият водка. Тогава идва идеята и въпросът каква трябва да бъде водката, която е идеална за тях - от гледна точка на качеството на напитката, както и по отношение на опаковките. В чест на природният ресурс, който им носи просперитет, те я наричат Нефть

Произведена в AUSTRIA

Те са избрали за своята продукция Австрия, защото това е мястото, където техните знания и опит перфектно се допълват от най-доброто австрийско зърно и чиста изворна вода. Те са създали добър продукт - защото са го създали за себе си.

Цена: 72.00 лв. за 1 брой
« назад