бира Морети л'Аутентика 0,33л. еднократна употреба, Италия

Birra Moretti

През 1859г. Луиджи Морети основава “Fabbricca di Birra e Gjiaccio’ в Удине. През 1860г. Първата партида от Birra Moretti L’Autentica e произведена. Качеството на пивото е запазено и до днес такова, каквото е било тогава.
През 1942г., един от племенниците на Луиджи Морети, излизайки на обяд забелява приятен човек, седящ на маса в Удине. Човекът някакси е въплъщавал ценностите на Birra Moretti: автентичност и традиция. Племенникът на Луиджи Морети помолил да направи снимка на господина, а той в замяна поискал още една Birra Moretti. От този ден досега, снимката на този господин е на етикета на всяка една Birra Moretti, напомняйки ни за автентичността й.
През 2006г. Birra Moretti е единстваната италианска бира наградена и със златен, и със сребърен медал на World Beer Cup – най-важното междунаротно състезание в индустрията
През 2009г. Birra Moretti е пазарния лидер в Италия, стигайки 2млн. хектолитра в страната. С растящия експорт, Birra Moretti се продава в над 40 страни по целия свят.

Продуктова информация
Birra Moretti е качествено пиво по традиционна технология, останала почти непроменена от 1859 до днес.

Най-добри суровини и специаления бленд от хмел доставят уникален вкус и аромат, подсилени от перфектно балансирания горчив вкус.

Birra Moretti използва ниска ферментация и има характерен златист цвял

Детайли:
Хмелен и средно горчив вкус, заедно с лека сладост;
Кристално чиста;
4.6% алкохолно съдържание;
37kcal/ 100ml.

Цена: 1.75 лв. за 1 брой
« назад