регистрация вход

шампанско Бийкар Салмо Резерва Брут 0,75л. Франция

Billecart Salmon Brut Reserve

 Избата Billecart-Salmon House е основана през 1818 година от съпрузите Никола Франсоа Бийкар и Елизабет Салмон. От 200 години фамилията Бийкар предава тайната за правене на изключително шампанско от поколение на поколение. От Côte des Blancs до Reims Mountain, без да забравяме десния бряг на река Marne, великолепните реколти на шардоне, пино ноар и пино мьоние процъфтяват. Billecart-Salmon House притежава около 50 хектара собствени лозя и събира грозде от общо 170 хектара земя. Billecart-Salmon House обръща особено внимание на селектирането на най-доброто грозде. В подножието на хълма Mareuil-sur-Aÿ фамилията отглежда един хектар пино ноар, наречен Clos St Hilaire. Магията на тероара, комбинирана с уменията на хората, помага за получаването на шампанско от най-висок клас, известно с комплексност и специфичен аромат. За всички наследници то представлява автентично съкровище, което те трябва да почитат и пазят. Реколта след реколта фамилията Бийкар изгражда близки и любезни взаимоотношения с лозарите от региона Шампан. Тук всички знаят, че те имат доказани във времето умения (savoir-faire).
Всички те споделят все същата решимост да създават продукт като никой друг.
Billecart-Salmon House винаги използват съвременни и иновативни технологии за непрекъснато
подобряване на качеството на тяхното шампанско. Едни от най-талантливите cellar masters осигуряват съответния вкус и финес на бленда. Спазвайки традицията Billecart-Salmon House са избрали да правят своите вина в малки бургундски бъчви. След това
бутилките отлежават в огромна мрежа от изби, създадени още през 17-ти и 19-ти век. Издълбани в твърдия варовик тези изби запазват бутилките при постояна ниска температура – около 12⁰С – така че да се образуват изключително фини балончета. Billecart-Salmon House винаги се грижат шампанското им да заслужва похвалите на сомелиерите и големите готвачи, както и да задоволява вкуса на познавачите. Днес, с известна гордост може да се каже, че Billecart-Salmon House са били винаги фамилна изба. Вече седем поколения ентусиасти разпространяват шампанското Billecart-Salmon по света.

   Brut réserve е леко, фино и хармонично шампанско. Купажа е направен от пино ноар, шардоне и пино мьоние от три различни години с произход от най-добрите места в регион Шампан. Отражения на сламено жълто, фини, бавно издигащи се балончета, образуващи постоянна пяна. Зрелостта вълнува с цветна свежест, дъх на свежи плодове и зрели праскови. Плътен и изчистен вкус, комбиниран с лека свежест и богат букет. BILLECART-SALMON Brut Réserve е идеално допълнение за всеки случай. Перфектно е като аперитив и може да му се наслаждавате с голямо разнообразие от храни. Препоръчва се да се сервира охладено до 8⁰С.

 

 

Цена: 79.90 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД