регистрация вход

Червено вино Шомбертан Гранд Крю Еритие Латур 2009 г. 0,75 л. Луи Латур Франция

Chambertin Grand Cru Cuvee Heritiers Latour


Регион: Cote de Nuits

Апелация: Chambertin Grand Cru A.C.

Населено място: Gevrey-C­hambertin

Сорт: Пино Ноар

Почва: Минерален варовик, варовит горен слой с примеси на чакъл и глина.

Винификация: Традиционна ферментация протичаща в отворени съдове и последвана от отлежаване в дъбови бъчви.

Характеристики: Това класическо Grand Cru показва впечатляващ гранатен цвят и изискан опушен аромат. В устата е прекрасно балансирано, ароматът се отразява във вкуса, преплетен с дъбови тонове. Виното е мощно и настойчиво, препоръчително е да отлежи известно време, преди да бъде отворено.

Описание: В сърцето на плеядата от Гран Грю се намира малък парцел, наречен La Chabmertin, принадлежащ на семейство Латур от края на 19в. Chambertin Cuvee Heritiers Latour отразява здравата връзка на интензивен плод и благородни почви със жизнеността и концентрацията на деликатни и зрели грозда Пино Ноар. Виното е надарено със стегнат, интензивен финал, омекващ с времето и непрестанно засилваща се комплексност при продължително отлежаване. Отличителна характеристика на тази апелация е дълголетието.

Температура на сервиране: 16°С – 17°С.­

Цена: 380.00 лв. за 1 брой

ЕТИКЕТИ

chambertin grand cru
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД