регистрация вход

Червено вино Кроньоло ИГТ 2013 г. 0,75 л.Тенута Сете Понти, Тоскана, Италия

Crognolo IGT

Кроньоло носи името на див храст, Cornus, който щедро расте в имението. Направено предимно от Санджовезе, традиционен за Тоскана сорт, основен за производството на елегантни висококачествени вина, Кроньоло е съчетание от класата на Санджовезе с комплексността от отлежаването в дъб.

Наименование: Toscana IGT

Сорт: 80% Sangiovese, 10% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon.

Произход: Централна Тоскана. Лозята са засадени в периода 1988 – 1993 на 250 метра надморска височина. Броят на лозите е 6 666 на хектар. Почвите са песъчливо-глинести. Средният добив е 4 500 кг.

Винификация: Ферментация за 20 дни при контролирана температура, последвана от мацерация. Виното отлежава във френски дъб и 6 месеца в бутилка.

Характеристики: Интензивен рубинено червен цвят, прелюдия към пищен букет от зрели череши и горски плодове в прекрасно съчетание с пикантни нотки – комплексно вино със собствена класа. Плътно, жизнено и добре балансирано на вкус, с меки и наситени танини.

Комбиниране с храна: Препоръчителна температура на сервиране - 16°C. Съчетава се с ароматни печени меса и дивеч.

Алк.: 14 %

Цена: 45.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД