регистрация вход

Червено вино Кианти Ориндж ДОКГ 2017 г. 0,375л. Пичини Италия

Chianti Orange e “зна­меносецът” на Piccini. Оранжевият етикет характеризира уникален момент не само от историята на семейство Piccini, но и историята на C­hianti по света: цветът означава първият модерен образ на Chianti за 21 век. За първи път, през 2000г. етикетът на Chianti е опростен до минимум. Но истинската възможност е предизвикана от цвета: оранжевото е наследствен цвят на фамилията и символизира енергията, младостта и страстта на Piccini.

Наименование: DOCG Chiаnti

Сорт: 90% Sangiovese, 5% Ciliegiolo

Произход: Тоскана, Италия. Почвите са варовикови и каменисти.

Винификация: най-добрите грозда Sangiovese и Ciliegiolo, носещи уникалната идентичност на почвите в Тоскана, се винифицират продължително при контролирана температура. В допълнение на процеса се използва традиционна за винопроизводството в Тоскана техника – Coverno All’uso Toscano, при която се въвежда втора ферментация чрез добавяне на селекция от леко стафидирало грозде от сорта Санджовезе.

Характеристики: Chianti Orange, със своя уникален етикет, е с дълбок, рубинено червен цвят. Ароматът на зрели червени плодове е интензивен и настойчив. Виното е с добра структура, деликатно с меките си танини и забележителните плодови нотки.

Комбиниране с храна: Изключително живо вино, Chianti Orange може да се съчетае с широк набор от храни, от антипасти и обилни супи до печено месо и пица… и все пак най-важна е добрата компания! Да се сервира при 18°С.

 Награди:

Wine & Spirit USA

BEST BUY 85 POINTS ( EXTREME VALUE)

IWSC 2008 – BRONZE MEDAL

SELEZIONE VINI DI TOSCANA 2008 DIPLOMA DI MERITO

FEATURED BY ALMANACCO DEL BERE BENE “ GAMBERO ROSSO” 2009

JULY 2008 WWW.WINE-PAGES.COM (UK) WINE OF THE WEEK

BBC GOOD FOOD (UK) SEPT 2008

BEST BUYS “ Piccini Chianti, Classy Italian… plenty of deep black fruits… so good with food.”

Цена: 6.59 лв. за 1 брой

ЕТИКЕТИ

piccini chianti
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД