червено вино Каберне Совиньон Пикселс 2016 г. 0,75 л. Ню Блуум, България

PIXELS Cabernet Sauvignon
Виното е с наситен рубинен цвят. В носа преобладават зрели тъмни плодове – синя слива, касис, къпина и елегантна барикова зрялост. Вкусът е пълен, с богата структура и дължина, ароматен финал и добър потенциал за стареене. Но и тук иновативното е водещо.

Виното е затворено с уникалната за България тапа ArdeaSeal, която се състои от три елемента: вътрешно тяло, външна обвивка и специален „щит” – той е единственият компонент от тапата, който има досег с виното.  На практика  трите компонента са организирани в цялостна система за затваряне и позволяват да се запази качеството и характеристиките на продукта. Тази тапа се приема за алтернатива на класическия корк, с много ниска въздушна пропускливост, предпазваща виното от външни въздействия, прах и други. Сред големите й предимства е, че може да се ползва за многократна употреба. PIXELS Cabernet Sauvignon е първото вино у нас, което ще се затваря по този начин.

И понеже започнахме темата за пиксели и точки в изображението…и както е казал Архимед – „Дайте ми опорна точка и аз ще обърна света”. Ние ви даваме Pixels, за да промените винената си гледна точка.

Виното е особено вкусно в комбинация с храна. Съчетава се апетитно с червени меса, пернат и едър дивеч, избрани колбаси, барбекю, и зрели сирена.
Сервира се при температура 16-18 ОС.

Цена: 9.34 лв. за 1 брой
« назад